Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adományozással kapcsolatban?...

Adományozással kapcsolatban? Ne nézzetek gonosznak légyszi!

Figyelt kérdés

Hogyan tudok keresni az alapján, hogy milyen idős babának tudok ruhát küldeni? Hibátlan, újszerű állapotú mind és márkásak, de ez nem fontos, csak hogy hibátlan, újszerűek, tehát nem lyukas vackokat szeretnék "odalökni" valakinek.

Persze, védőnő,,,de attól megkérdezi, ki adta, egyebek és nem szeretném ha rámkapnának. Ne nézzetek gonosznak ezért, de jártam már így még a baba előtt, hogy adtam valamit, majd aztán már mindenért hozzám fordultak, még a jó ruháimat (amit hordtam) is odaadtam, mert megsajnáltam az illetőt. Aztán pedig....na az a lényeg, nem lett jó vége...

Szóval hol van ilyen oldal?

2012. jan. 11. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én már régóta foglalkozom szegény családok segítésével írj privit és segítek!
2012. jan. 11. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
szivesseg.net
2012. jan. 11. 11:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó, köszi!!! Van ennek vmi szabálya, amit első körben tudni kell, vagy rakhatom is fel a ruhácskákat??:)
2012. jan. 11. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!