Anyukák, milyen tapasztalataitok vannak, a fogzáskor erős orrfolyással kapcsolatban?
A kislányom 9hós,egy hete erősen folyik az orra..eleinte vizes áttetsző volt,most már sűrűbb fehér a váladék.Elég gyakran kell tísztítani.
Sterimárt használunk és porszívós orrszívót 4 foga jön fent ,szinte egyszerre!
Ez lehet az oka???
Ugyanis sem köhögés,esetleg 1 nap ha egyszer eltüsszenti magát,sem hőemelkedése nincs!
Beszéltem védőnővel és persze orvossal is,akik mind a fogzás számlájára írják a tüneteket.
Csak nem tudom,hogy tarthat e egy hétig vagy akár tovább is???
Tudnátok tanácsot adni,vagy esetleg megnyugtatni,hogy ez "normális" jelenség lehet???
Előre köszönöm!
Akkor hasonló cipőben járunk.
Az a gáz,h kérdeztem én orvost is de csak ennyit mondott,h ezekkel a tünetekkel a fogzás is járhat.
azt mondta adjak cebiont,tisztitsam az orrát a babónak és passz.
De hogy ez ,meddig megy igy arra senki(orvos,védőnő) egy értelmes választ még nem adott.Vagyis nem is arról van szó,hogy nem értelmes válasz,hanem választ egyáltalán:(
Szia..
Igen,csak sajnos nálunk tovább romlott a helyzet..
Bepirosodott a torka,köhécsel és persze az erős orrváladék is jelen van.fenistil cseppet és fluimucilt kaptunk a doktortól.
Csodálkoztam,h antibiotikumot nem írt fel.
És "fogzunk" továbbra is ezerrel.
Láza még nem volt szegény kismanómnak és remélem nem is lesz..
Jobbulást Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!