Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukros kismamik! Mit jelent...

Cukros kismamik! Mit jelent az ha valakit befektetnek egy profilra, mert cukros?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Reggel vesznek vért éhgyomorra, aztán napközben minden étkezés után egy órával, plussz éjjel, ha jól emlékszem kétszer vettek még vért.
2012. dec. 6. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Én szerencsére nem vagyok cukros, csak a cukorterhelésem 7.1 lett ( pedig 7.8 alatt jó), de a biztonság kedvéért csináltak cukorprofilt is.

nekem csak úgy kellett bemennem hogy kora reggel mentem be a kórházba éhgyomorral, és este a vacsora utáni vérvétel után jöhettem haza.

De ha rendesen befektetnek téged akkor még következő nap hajnali 2-kor is vesznek tőled vért.

Na a lényeg:

Éhgyomorral kell bemenni, vesznek vért. Reggelizel. Attól számítva hogy befejezted a reggelit, 1 óra múlva vért vesznek újra.

Ebéd előtt újra vérvétel, majd ebéd befejezése után 1 órával ismét.

Vacsora előtt vérvétel, vacsi befejezése után 1 órával ismét.

Ha bent kell éjszakáznod, akkor hajnali 2-kor megismétlik.

(nekem nem kellett ott aludnom, így engem 6-szor böktek meg összesen)

Egész nap egy kancsóba kell gyűjtened a vizeletet és azt majd kielemzik.

Egy jótanács: bármennyire adni akarnak tejet, azt nehogy megidd mert iszonyúan fel fogja emelni a cukrodat! Nekem a lelkemre kötötte ott a szülésznő és a nővér is, hogy nehogy megigyam.

Egész nap vizet és diabetikus teát ittam.

2012. dec. 6. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. És ez hány nap benn tartózkodást jelent?
2012. dec. 6. 09:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is. Akkor ha jól értelmezem 1 nap az egész max.
2012. dec. 6. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Kórházfüggő, hogy mennyi idő. Van, ahol egy nap, van ahol megoldják ambulánsan. Én elég sokat feküdtem bennt a kórházban a terhesség alatt, más miatt. Volt olyan szobatársam, aki terhességi cukor miatt feküdt bennt, és 5-6 napig bennt volt. Én még annyit mondanék, hogy ha tejet kapsz akkor azt azért adják, hogy megnézzék mennyire viszi föl a cukrod, nem azért, hogy ne idd meg.

(amúgy én is cukorbeteg vagyok, csak sajnos nem csak a terhesség alatt)

2012. dec. 6. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!