Help! Az ultrahang-gép honnantól számított terhességet ír ki?
A méret alapján számol. Picit tévedhet, ha a doki elmér egy millimétert, akkor akár egy hetet is csúszhat a dolog, de alapvetően elég jól be szokta saccolni. a 12. hétig lesz még UH, annyi idő alatt "kialakul" a szülés várható időpontja.
(Vagy nem. Az én esetemben volt eltérés, nem is kevés...)
Amúgy Nálad szerencsés a helyzet, mert nem fogják ideje korán beindítani a szülésedet...
Gratula a babához!
Mindig 2 héttel le volt maradva, 5 hetesen 3 naposan még csak megvastagodott nyálkahártya volt.
8 hetesen 6 hetesnek felelt meg a méretek alapján, 10 hetesen 8 hetes 4 naposnak felet meg.
12 hetesen meg pont 12 hetesnek felelt meg!
Behozta a lemaradást!
Sajnos nem mindig ilyen szerencsés az ember, én agyon sokat aggódtam, mert zavart hogy az első terhességemnél képest mindig kisebb volt!
Barátnőm 2x is elvetélt, mindig kisebb volt a baba a korához képest, aztán nem nőtt, majd elhalt.
Sajnos ez is benne van a pakliban.
Utolsó, nem értem miért írod ezt, én úgy látom, hogy épp az ellenkezője van most nálam, hogy még kicsit jobban is fejlődik, mint "kellene":D
Azt mondta az orvos, hogy embrió sejthető a petezsákon belül,és másnál 5 hetesen még a petezsák sem nagyon látszik, nemhogy 4 hetesen.
Mindegy, a kérdésem csak arra vonatkozott, hogy vajon az UH az utolsó menzi első napjától számítja, vagy a megtermékenyítéstől vagy esetleg a beágyazódástól.Én buta elfelejtettem megkérdezni, annyira a látottak hatása alá kerültem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!