6+4hetesen vérzés?
A 9-essel és az ilyen orvosokkal nem értek egyet. Lehet, hogy kell gyógyszer, nem mindig van olyan súlyos oka a vérzésnek és vetélésnek, van, amikor rendbe lehet hozni gyógyszerrel és pihenéssel és minden rendben lesz. Számtalan ilyen eset van leírva akár itt a gyakorikon.
Ne halogasd. Hívd föl az ügyeletet, akár a mentőket is, ők megmondják, mi a legközelebbi hely, ahová be tudsz menni ilyen esetben. Múszáj elmenned minél előbb orvoshoz, ezen múlhat ez a terhesség, perceken-órákon.
Persze, vannak olyan cinikus orvosok, akik mondják, hogy hagyni kell és, ha elmegy-elmegy, annak oka van. Valahol igazuk van, de lehet ellene tenni és ettól lehet egészséges a terhesség. Nem mindig a magzattal van probléma, lehet, hogy a szervezeteddel van, a hormonokkal. Mindenképp orvos!
Tegnap én is vérezgettem nagyon enyhén, de biztos ami biztos, bementem azonnal a sürgősségire, szerencsére nem volt semmi baj, de sokat kell pihennem meg feküdnöm.
Szerintem mindenképp érdemes ilyenkor bemenni, ha másért nem,akkor azért, hogy megnyugtassanak, hogy nincs semmi baj, mert ha otthon maradsz és stresszelsz rajta, hogy vajon mitől lehetett, az csak ront a helyzeten.
Majd írd meg, hogy mi volt, drukkolok!:)
5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!