A 6. héten vérezni kezdtem. Mit tanácsoltok?
A doki felírt Duphastont (2X1). egy hét múlva már vérömlenyt talált a méhemben, viszont az embrió él , dobog a pici szíve. Azt mondta várjunk és éljem tovább azéletem, szedjem a gyógyszert.
Olvasgattam itt a fórumon és többeknek fekvést, pihenést javasolt az orvosuk Az enyém nem. Nem gond ez? Napközben szédelgek, de nem vészes. A vérzés minden héten egy-egy napig tartott.
Mit tanácsoltok mit tehetnék még? Aki hasonló helyzetben volt, elláthatna pár jótanáccsal.
Megjegyzem, hogy van egy 6 éves fiam és volt tavaly októberben egy vetélésem a 6. hétben. az idén pedig júniusban 12. hetesen egy zerhességmegszakításom, mert kromoszóma rendellenesség miatt nagy fokú köldöksérve volt a magzatnak. Az első terhességemkor nem volt ilyen problémám.
Én is véreztem a 6. héten, nekem is a pihenést javasolták. Én betartottam (bár nehéz volt, mert akkor volt kétéves a kisfiam), és minden jól alakult!
Szorítok értetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!