Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit kínos kérdés! Ha volt...

Kicsit kínos kérdés! Ha volt ilyen problémád (aranyér) a terhesség alatt, mivel kezelted és a terhesség hányadik hetében volt először?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még nekem, de most azt hiszem kialakult ez a probléma. Bár elég korán, 17 hetesen! Valami gyógymód rá, ami használ!?
2012. dec. 4. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után jött ki. Ez 4 hónapja volt és még semmi javulás. Használtam kúpot és krémet is de visszajött :(
2012. dec. 4. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is szülés után jött ki, azóta is megvan, sajnos..

Ennek 8,5 éve. Most megint babát várok, és kb a 30. héttől rosszabb a helyzet!

Amúgy én szülés után Reparon kúpot és kenőcsöt kaptam, még a körházban. Jobb lett tőle.

2012. dec. 4. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után jött elő, a nőgyógyász Detralex-et írt fel, ami elsősorban érfalerősítő hatású gyógyszer (szoptatás alatt szedhettem, szülés alatt nem tudom, lehet -e + recept-köteles). És én is Reparont vettem rá kenőcsnek (nem kell hozzá recept). Időnként még előjön (2 éve szültem), de olyankor elég 1-2 napig kenegetni. Igyekszem sok vizet inni + úgy táplálkozni, hogy ne legyen kemény a széklet.

Szerintem a következő vizsgálaton nyugodtan kérdezz rá a nőgyógyászodnál, mit javasol!

2012. dec. 4. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után jött ki, de rectanal aiddel szépen kezelni tudtam. A viszketés meg fájdalom azonnal elmúlt, és szépen visszahúzódott pár nap alatt.
2012. dec. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!