Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt alkalmazta-e...

Terhesség alatt alkalmazta-e valaki a kamillás ülőfördőt aranyérre és ha igen, akkor mennyire volt hatásos?! Mert most én is ettől szenvedek, de a krémek se nagyon akarnak hatni.38 hkm

Figyelt kérdés

#aranyér #terhesség #kamillás ülőfürdő
2012. nov. 12. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
még azt nem. reparont próbáltad? az nagyon jó rá.:)
2012. nov. 12. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Most már nem is fog rá hatni semmi, mert a teher olyan nagy rajta.

Majd ha megszültél, akkor tudod kikezelni.

(Gondolom belső aranyered van)

2012. nov. 12. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak: igen, a reparont már próbáltam, meg használom is, majd kiderül, hogy mennyire enyhíti a tüneteket.

második válaszoló: olvastam meg mondták is,hogy szülés után fog elmúlni, de csak lehet valahogy enyhíteni a tüneteket, amúgy meg külső aranyerem van, sajna :(

2012. nov. 12. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, az a baj, hogy most már nagyon közel a szülés, nekem megműtötték a 8. hónapban, elvileg még 6 hét volt szülésig, aztán túlhordtam a babát, így több is lett, szépen begyógyult, de ezt Neked már nem javaslom, hiszen akár holnap megszülhetsz már.

MOndjuk nekem olyan durva volt, hogy nem tudtam sem járni, sem ülni sem állni tőle, fekve volt elviselhető.

A doki azt mondta, hogy meg lehet próbálkozni krémekkel (az szteroidos lett volna, mert szerinte nem szívódik fel oda annyira, hogy veszélyes lenne), de kitoláskor úgyis kijönne. Így én döntöttem a kivágás mellett. Hát nem volt kellemes, finoman szólva.

AMit tehetsz, hogy paraffin olajat kortyolsz naponta, ez sikamlóssá teszi a székletet annyira, hogy könnyebben kicsúszik, és nem fáj legalább ürítéskor annyira.

A jó hír az, hogy szülés közben egyáltalán nem érzed, a fájások erősebbek sokkal. Utána sajnos annál inkább.

Én az ezt megelőző szülésem után 5 napos baba mellett mentem a sebészhez, aki "visszatette" az aranyeret és gyógyszeres kúppal kezelte, vissza is húzódott, és ki sem jött egészen a következő terhesség 8. hónapjáig (ami 3 évvel később volt)

második

2012. nov. 12. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
A második babámnál én is sokat szenvedtem tőle. Nekem csak a sperti kup (bocs, nem működik a hosszu u)+ krém egyben segített. A nőgyógyászom ajánlotta. Szülés után is jobban fájt az aranyér, mint a gátsebem, de ezt azonnal tudtam kezelni a spertivel. Sajnos nem olcsó. Jobbulást és gyors szülést:-)!
2012. nov. 12. 14:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már enyhült a fájdalom és visszahúzódott valamennyire,de tudom,hogy szülésnél ez úgyis megint elő fog jönni. Reparon helyett már én is a Spertit használom és eddig jó :)
2012. nov. 13. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbáld a rectanal aidet, az nálam nagyon hatásos volt. Kamillás ülőfürdőt én nem csináltam.

Jó egészséget neked és a Babának is! :)

2012. nov. 16. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!