Utrogestant ki hogyan alkalmazta? Szájon át vagy hüvelybe tette fel?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 11:01
1/2 anonim válasza:
Én használtam mindkétfélét. Ahogy az orvos mondta. Először hüvelykapszulát írt fel, majd eléggé véreztem, ezért szájon át szedhetőre tértünk át. (azért, hogy ne jöjjön ki a vérrel együtt a gyógyszer)
Azt tudod ugye, hogy nem ugyanazt lehet így is úgy is használni? Ha már felírták és kiváltottad, akkor nem dönthetsz, hogy hogyan szeded. Rajta van a dobozán, hogy szájon át, vagy hüvelybe kell. Amúgy ugyanúgy néz ki a kettő.
2/2 anonim válasza:
szia. nekem nem mondta a doki melyik fajtát szedjem,csak a patikus mondta a páromnak (ő váltotta ki),hogy két féle van,hát felhívott,hogy mi legyen. én rögtön a szájon át szedhetőset kértem,mert útálom a kúpot,nagyon macerás. hát kár volt,mert amint utána olvastam később és sajnos tapasztaltam is, a szájon át szedhetőstől rosszul voltam. émelygés,gyomorfájdalom,álmosság,egész napos rosszullét. ezért a köv. dobozzal már a kúpot vettem meg. volt időm vele feküdni még reggel is,úgyhogy azt jobban szerettem. meg azt olvastam,hogy az jobb,mert helyben fejti ki a hatását. hát nem tom,végeredményben a kúp jobban bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!