Szerintetek van olyan amikor jókor jön a baba?
Tehát van olyan amikor minden stimmel, van hol lakni, nincs hitel, van munkahely, megtalaltatok a párotok...
Érdemes erre várni? Ha igen, meddig?
Elég gyakran előkerül a baba téma mindkettőnk részéről, a férjem néhány év múlva 40 lesz, addig mindenképpen szeretnénk.
Szerintem van.
Pl az én feltételeim: lakás, munkahely mindkettőnknek, néhány százezer forint félretéve, lefogyni, lelkileg rendben lenni.
Mi 5 éve vagyunk együtt. Párom 27 és 25 éves vagyok. Van saját autónk, lakásunk, nincs hitelünk, de mikor teherbe estem mégis megszűnt a munkahelyem. Ki tudja mit hoz a következő hónap. Ha te úgy érzed el tudod tartani és együtt leélitek az életeteket akkor nem kell várni. Olyan nincs h tökéletes időpont mindig lehet kifogást találni ami miatt még inkább ne legyen baba. Az a tökéletes időpont amit te annak titulálsz és ennyi. Ne mások példájára alapozzatok h neki ez van az van neked másod van. Magatokkal törődjetek és abból induljatok szerintem. ÉN legalábbis így csináltam :)
26hkm
Egyetertek, felesleges varni a tokeletes idopontra mert 1 nap alatt minden megvaltozhat! Valami alap azert kell, de nem kell tokeletesnek lennie. Mi alberletben lakunk nincs hitelunk nincskocsink de van munkank szeretjuk egymast aranylag jol elunk. A legfontosabb a szeretet :))
36h km
Nem érdemes várni,mert az élet mulandó.
Mi nem terveztük a babát,csak úgy jött.
De nagyon örültünk neki.Én 24 vagyok,párom 30.
Egy percig se gondolkodtunk azon,hogy megtartsuk e.
Hisz boldogok vagyunk,szeretjük egymást,van saját lakásunk,autónk,munkahelyünk,nincs hitel a nyakunkon.
Annyit nehezményezett a család,hogy nem vagyunk még házasok. De mi úgy gondoltuk,nem kell papír ahhoz,hogy babát vállaljunk!
34 hkm
Igen, persze hogy van. Nekünk is jókor jött. Lakás ugyan hitelre van, de kamatmentes forint alapú (munkahelyi kölcsön az én munkám révén). Van félretett pénzünk, nekem van hová visszamennem dolgozni ha a férjem munkanélküli vagy tartósan beteg lenne, ne adja Isten meghalna.
Nem kellett azon gondolkozni hogy ki tudjuk-e fizetni a gyógytornát, a csodabogyókat a szoptatás serkentésére, később a tápszert. Nem kell számolgatni hogy belefér-e még 2 fokkal melegebb a fűtésszámlába.
Ha 3 évvel ezelőtt születik a lányom, ebből semmi nem lenne meg.
Az meg, hogy megtalálom a párom alap. Nem olyan embert kerestem aki majd gyereket csinál nekem, hanem aki a társam lesz, lehetőleg egy életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!