Másnak is lustább ma a babája?
Figyelt kérdés
nagyon kis virgonc szokott lenni délelőtt, de ma olyan lusta volt :( mozgott, de sokkal gyengébben mint szokott.
nektek is lustibb ma? a frontok miatt lehet?
28. hkm
2012. dec. 3. 12:53
1/8 anonim válasza:
Ma voltam nst-én és bizony úgy kellett egy kütyüvel ébreszteni .. :)
37 hkm
2/8 anonim válasza:
én 24 hetes vagyok, nekem pár napja volt lusti a babóm. Meg is ilyedtem, szinte alig mocorgott. Ma ezt nem mondhatjuk, el. :DDD Szerintem minden babának kell egy -két nap a héten amikor többet pihen, és nem ,,munkálkodik" annyit odabennt. :DDD Boldog babavárást!!!
3/8 anonim válasza:
Én is ma voltam NST-n és nem akart mozogni, csak a végén :). pedig legutóbb majdnem lerúgta a gépet a hasamról.
Valami van ma..
36h km
4/8 anonim válasza:
Első vagyok !
Nekem most indult be ..:d Nagyokat rúg már igen fájdalmas sok esetben .. :)
5/8 A kérdező kommentje:
már nekem is fölébredt, de még mindig nyugisabb mint volt :) majd estére beindul, ha hazaér az apucija :) akkor nem lehet majd lelőni :)
2012. dec. 3. 18:23
6/8 anonim válasza:
:))) Mondjuk nekem a gépezést sosem csipte ..:))
Vagy a gép alatt elhelyezkedő degunkat amikor kerekezik,nos akkor nagyon rákezd mocorogni .
Hamarosan már a kiságyában csodálhatom ,nagyon várjuk őt !!!
7/8 A kérdező kommentje:
mikorra vagy kiírva?
én február 27.ére :)
2012. dec. 3. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!