Ti mit gondoltok arról, hogy más országokban a terhesség 24. hetéig lehet abortuszra menni?
szerintem borzalmas. én el sem tudom képzelni ezt az abortusz dolgot. 12 hetesen is már egy élőlényről beszélünk, akinek baba formája van, nemhogy 24 hetesen. :( borzalom. ha orvos igazolja, mert baba vagy anyuka beteg, vagy muszáj, úgy még megérti az ember, de máshogy nehezen. inkább adja örökbe. hány pár van, akinek nem lehet saját gyereke? ráadásul Mo-on örökbe fogadni is nagyon nehezen lehet. :(
Köszi 13-as.
És azt nem tudja valaki, mért csak a 9.hétig lehet használni az ab tablettát?
Mert utána már jó eséllyel nem használ rendesen, nem lesz teljes a vetélés.
Egyébként nehéz elképzelnem, hogy máshol indok nélkül 24. hétig végeznek abortuszt.
Egyébként meg elég undorító dolog. Egy 24 hetes gyerek már fél kiló. Meg kell szülni...
Ha vki képes megöletni egy fél kilós gyereket, aztán megszülni...hát érdekes.
Igazad van, hogy kepes megoletni... Inkabb hordja ki, szulje meg az erett magzatot, szenvedje vegig a 9 honapot abban a tudatban, hogy a gyerek eletkeptelen es haljon meg ott a szuleskor, vagy utana par oraval, mert mondjuk anenkefalias... Igaz, micsoda szemetseg...
Ilyen enhez felfogni, hogy az ilyen koru terhessegeket nem azert szakitjak meg, mert az anya meggondolta magat, hanem azert mert vagy a gyerek eletkeptelen, vagy az anya halna bele a terhesseg kihordasaba?
Utolsó:
Nem tudom feltűnt-e, de én arra értem, hogyha tényleg van olyan, hogy INDOK NÉLKÜL lehet elvetetni 24. hétig, (amit egyébként erősen kétlek).
Nem arról beszélek, hogy ha beteg a gyerek...
Erről még én sem hallottam. De lehet jobb is. Itt is engedélyezett ahogy előttem is írták ha olyan orvosilag baj van ami miatt inkább ezt a döntést hozzák. Vannak ilyen esetek mint pl tudod előre h sose fog járni nem lesz lába keze stb bajok lehet jobb is neki ezt mindenki maga dönti el. De h csak azért mert ő akkor ébred rá h neki még sem kell gyerek érdekesnek találom. 9. hétig nem azért engedélyezett a tabletta mert akkor még teljesen kipucolódik a méhből műtét nélkül? Utána már tisztítani kell?ÉN erre tudok gondolni h azért lehet tablettával eddig elvenni. De szerencsére nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal. Mindenkinek szíve joga úgy elcseszni az életét ahogy akarja de inkább ne is tudjak róla.
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!