Szerintetek mit tegyek? Magam sem tudom mi legyen?! Bövebben lent.
Költözzetek minél messzebb anyóstól. nem fog megváltozni, és akár sikerül neki telebeszélnie a párod fejét, akár nem, mindenképpen megkeseríti az életeteket. Később nagy veszekedések lehetnek közted és a párod között, a gyereknek se jó, ha ebben nő fel. Pláne, ha a nagyanyja az anyja ellen hangolja...
Saját tapasztalatból beszélek. Húzzatok el minél messzebb attól az asszonytól, és ne nézzetek hátra.
Szerintem is menjetek minál messzebb. Nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz, főleg ha az unoka se hatotta meg!!! Csak te és a pici fogtok szenvedni ha nem nem teszel valamit. Nálunk is vannak gondok az anyossal, de nálunk meg azota hogy tudja jön az unoka mindenbe benne akar lenni... ez se jó. Én leteremtem ha tetszik neki és a fiának vagy nem. Probálj a pároddal is beszélni, közösen könnyebb!
28 hetes
Nekünk sem 100-as az anyós, de a tiéd iszonyat gonosz, önző, hisz nem a fia boldogságát nézi hanem a fia pénztárcáját. Bár anyagilag ua. mint az én anyósom csak vele más problémák vannak.
Beszélj a pároddal, bár gondolom már beszéltetek, de mondd meg neki hogy állítsa le az anyját, mert Te már nem bírod tovább. A költözés nem rossz, de nem túl egyszerű és nem feltétlen kell találkoznia a fiával hogy ellened hangolja. Valószínű az unoka sem hatja meg. Nagyon nehéz eset. Ha nagyon erősködik mondd meg az anyósnak hogy azt szeretné ha apasági tesztet végeznétek hogy végre leszálljon a témáról és abbahagyja a gonoszkodást??? Lehet vele is le kéne ülni beszélni.
Nagyon sajnállak! Remélem mihamarabb megoldódik az anyós probléma!
Kitartást és nagy lelkierőt hozzá!
Tudod mit tennék? Egy gyors polgári esküvőt amin csak Ti vagytok és 2 tanú. Esetleg a Te szüleid. És anyósnak utólag szólni, had pukkanjon szét! :) Mi az hogy ő akarja megmondani hogy a fia a nevére vegye-e a gyereket vagy ne????
Nagyon ideges vagyok, útálom az ilyen embereket!!!!
Utolsó voltam.
Bízz a férjedben, hogy nem lehet megggyőznie a mamának. Érezze a mama, hogy a férjed melletted áll, hogy esélye sincs ellened. Ha nem megy, olvass be neki, de azért finoman, mégis a párod anyja.
Az unokát -ha kíváncsi rá- had lássa, csúnya dolog eltiltani. Esetleg annyit tehetsz, hogy amíg kicsi, addig elvárod, hogy ő jöjjön ha érdekli. Ha nem nézi meg egyszer sem, akkor már Te sem vagy kötelező odavinni nagyobb korában.
Amúgy meg ne idegeskedj rajta. Biztos az lesz a következő lépése, hogy Te milyen rossz anya vagy és ő mindent 100x jobban tud. De ez nem lesz igaz, egyszerűen csak gonosz a vén szatyor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!