Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lesz valami baja? Mit tegyek,...

Lesz valami baja? Mit tegyek, hogy ne legyen gyomorrontása? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap vettem a csemege pultból füstölt tarját szeletelve. Ma este adtam a kislányomnak és amit meghagyott azt meg akartam enni és akkor vettem észre, hogy romlott. Szagán nem, de az ízén lehet érezni.
2011. jún. 25. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semmi baja nem lesz. Ha mégis, akkor adj neki egy b6-ot vagy deadelont, esetleg ha van otthon normaflore, az probiotikum nem gyógyszer adj neki azt.
2011. jún. 25. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezek közül csak a daedalon van itthon, az meg 6 éves kor alatt nem adható, kicsim meg 3 lesz.
2011. jún. 25. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
érdekes a gyerek gyomor,tegnap int maradt a gyerek narancs üdítője,nem tettem hűtőbe,délben meglátta,nagy örömmel belehúzott,én akkor jöttem rá hogy egész nap kint volt,nem lehet az már jó,bele ittam és tényleg savanyú volt,neki viszont semmi baja nem lett.mondjuk egy romlott hús azért okozhat bármilyen fertőzést,gyulladást is,ha hányna,vagy erős hasmenése lenne azért menjetek be az ügyeletre,egy vérvétel lehet elkél majd.ha nincs semmi tünet,azt megúsztátok.
2011. jún. 25. 21:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Most beszéltem az ügyelettel, elmondták az instrukciókat, valószínűleg nem lesz semmi baj, de hívhatom is őket.
2011. jún. 25. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a 16 hónapos fiam legújabb szokása az, hogy kivesz dolgokat a kukából és elkezdi rágcsálni. Eleinte én is frászt kaptam, de szerencsére nem lett semmi baja.

Hát tényleg érdekes a gyerekgyomor. A húgom pl. pici korában megkóstolta a bilije tartalmát.

2011. jún. 26. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!