Min.6 hetes terhes vagyok. A nőgyógyász azt mondta, h ha nem akarom elvetetni, akkor meg sem néz, mert nincs hova sietni, jöjjek vissza 2 hét múlva. Tényleg így megy ez vagy jogosan csodálkozom?
Mi ebben a furcsa???? Könyörgöm....
Elment a kérdező 6 hetesen és menjen vissza 8 hetesen... Ezen mit kell csodálkozni. Örülj neki hogy akar feleslegesen vizsgálgatni. Több ismerősömnek elmnet már baba, mert korai stádiumban pl. kézzel megvizsgálta, utána pici barnázás és elment a baba.
Jól van ez. engem sem hívtak minden héten... Komolyan nem értem a kérdezőt sem és a többi megbotránkozót sem... Ne haragudjatok a véleményemért de ez így van.
khm
én olyan 10-12 hetesen mentem mindig orvoshoz elsőre
előtte minek? tudtam h terhes vagyok -- nem olyan nehéz dolog ezt tudni :-)))
másik amit írtak akkor már azért van valami ami látszik az UH-n
és nem utcsó sorban minek rohanjak és ha elmegy a gyerek ?
feleslegesnek érzem 4-6 hetesen már rohanni a dokihoz
mi tudna mondani? aham a méhe megnagyobbodott lehet h gyerek lesz ? de azt meg a pozi teszt úgyis mutatja
UH még nem mutat semmit a gyerekből vér vizeltet még korai
amúgy is túl van pörögve a téma mostanság .....
Hát nem tudom, én ahogy megtudtam, hogy várandós vagyok, rögtön mentem is orvoshoz (mikor töltöttem a 6. hetet akkora kaptam időpontot)
A doki rögtön uh- t csinált, lehetett látni a manókát, a szívét, és hogy ott pulzál szegénykém. Csak épp a doki nem mondott semmit, bunkó és elég tudatlan volt...
Rá egy hétre 7. héten mentem újra uh-ra egy magándokihoz, aki normálisan mindent elmondott, megnyugtatott, minden rendben van.... ma este megyek a 3. uh- mra.
Én tuti, hogy ha nem vizsgált volna meg kiborultam volna, és jogosan.. és új dokit kerestem volna, a legfontosabb ilyenkor hogy minden rendben legyen, és persze semmi rosszra nem kell gondolni!!!
Jó babavárást :)
Azért mondjuk egy uh nem árt, h tényleg méhen belüli terhesség-e stb? A kézi vizsgálat meg....Ha az az orvos nem kontár, kézi vizsgálatot finoman végez , főleg esetleges koraterhességben. Én sztk-s dokinál voltam, mégsem fájt utána semmim, nem ment el a baba.
Ezt csak azért írtam, mert van aki szerint túl van ez parázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!