Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Min.6 hetes terhes vagyok. A...

Min.6 hetes terhes vagyok. A nőgyógyász azt mondta, h ha nem akarom elvetetni, akkor meg sem néz, mert nincs hova sietni, jöjjek vissza 2 hét múlva. Tényleg így megy ez vagy jogosan csodálkozom?

Figyelt kérdés

2012. nov. 30. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Mi ebben a furcsa???? Könyörgöm....

Elment a kérdező 6 hetesen és menjen vissza 8 hetesen... Ezen mit kell csodálkozni. Örülj neki hogy akar feleslegesen vizsgálgatni. Több ismerősömnek elmnet már baba, mert korai stádiumban pl. kézzel megvizsgálta, utána pici barnázás és elment a baba.

Jól van ez. engem sem hívtak minden héten... Komolyan nem értem a kérdezőt sem és a többi megbotránkozót sem... Ne haragudjatok a véleményemért de ez így van.

2012. nov. 30. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Kedves utolsó! Azért 6-7 hetes terhesen nem olyan furcsa orvoshoz menni szerintem.. mellesleg az se mindegy hogy azért nem nézi meg mert siet vagy mert elmagyaráz neki dolgokat, hogy mit hogy tegyen, mire figyeljen stb.
2012. nov. 30. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

khm

én olyan 10-12 hetesen mentem mindig orvoshoz elsőre

előtte minek? tudtam h terhes vagyok -- nem olyan nehéz dolog ezt tudni :-)))

másik amit írtak akkor már azért van valami ami látszik az UH-n

és nem utcsó sorban minek rohanjak és ha elmegy a gyerek ?

feleslegesnek érzem 4-6 hetesen már rohanni a dokihoz

mi tudna mondani? aham a méhe megnagyobbodott lehet h gyerek lesz ? de azt meg a pozi teszt úgyis mutatja

UH még nem mutat semmit a gyerekből vér vizeltet még korai

amúgy is túl van pörögve a téma mostanság .....

2012. nov. 30. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én ahogy megtudtam, hogy várandós vagyok, rögtön mentem is orvoshoz (mikor töltöttem a 6. hetet akkora kaptam időpontot)

A doki rögtön uh- t csinált, lehetett látni a manókát, a szívét, és hogy ott pulzál szegénykém. Csak épp a doki nem mondott semmit, bunkó és elég tudatlan volt...

Rá egy hétre 7. héten mentem újra uh-ra egy magándokihoz, aki normálisan mindent elmondott, megnyugtatott, minden rendben van.... ma este megyek a 3. uh- mra.

Én tuti, hogy ha nem vizsgált volna meg kiborultam volna, és jogosan.. és új dokit kerestem volna, a legfontosabb ilyenkor hogy minden rendben legyen, és persze semmi rosszra nem kell gondolni!!!

Jó babavárást :)

2012. nov. 30. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondjuk egy uh nem árt, h tényleg méhen belüli terhesség-e stb? A kézi vizsgálat meg....Ha az az orvos nem kontár, kézi vizsgálatot finoman végez , főleg esetleges koraterhességben. Én sztk-s dokinál voltam, mégsem fájt utána semmim, nem ment el a baba.

Ezt csak azért írtam, mert van aki szerint túl van ez parázva.

2012. nov. 30. 16:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kell minimum egy uh!Mert ha méhen kívüli akkor az a 10.héten lehet már nem a legszerencsésebb.Meg ha nem mész el a 6-7hét körül akkor h mész a 8hetes laborra??Én.pl a 10.héten tudtam csak menni mert nyaraltam mikor vettem a tesztet és mire még találtam dokit addig elszaladt az idö és engem jól összeszídott a doki h miért mentem ilyen késön ha már 4hete tudtam.
2012. nov. 30. 17:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két gyerekem van, 6 hetesen mentem velük orvoshoz. Mivel ma már fejlett a technika és az UH nem árt a babának, szerintem nem árt minél hamarabb megnézni, mert ha esetleg méhenkívüli, akkor az ugye életveszélyes is lehet, ha nem veszik észre időben... No meg minél kisebb, annál kevesebb kockázattal jár az eltávolítása, mert ha mondjuk a petevezetődben kezd el beágyazódni, még az is lehet, hogy ki kell venni, és akkor már csak fele annyi esélye a köv. teherbeesésnek.
2012. dec. 4. 16:25
 18/18 Kelemen Szabina ***** válasza:
Figyelj én ma voltam orvosnál nem vizsgált meg le küldött uh-ra 17X22 mm vastag petezsák volt, és mutatta a közepén a pici fehér embriót és mondta hogy 6 hetes terhes vagyok.
2013. jan. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!