Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci nőgyógyászt keresek!...

Miskolci nőgyógyászt keresek! Javaslatok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 08:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Dr. Gubás Péter! Nagyon jó szakember,még rosszat nem hallottam róla,pedig valljuk be,hogy ebben a szakmában ez ritka kincs. Viszonylag fiatal, olyan 36 körül van, jelenleg a Megyeiben dolgozik. Magánrendelése a villanyrendőrnél, csütörtökönként 5-től. Legutóbb 6000 forintot fizettünk UH + vizsgálat. Nagyon készséges,közvetlen. ha rá esne a választásod,priviben megírom a számát.
2012. nov. 25. 08:32
 2/14 anonim ***** válasza:

A semmeilweisbe járok onnan tudom ajánlani Dr Dudás Endrét. Szerintem nagyon jó orvos. Mondjuk még egyikre se volt panaszom :)

25hkm

2012. nov. 25. 08:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Mindenképp a Semmelweis kórházra gondoltam, azt mondják ott jobb szülni.

Kedves második válaszoló, nem Dr. Dudás Ernőt akartál írni? Mert Endrét nem találok a neten. :)

2012. nov. 25. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Én Dr. Lőkös Bélához járok magánrendelésre,de ő is a semmelweishez tartozik. Eddig nincs vele rossz tapasztalatom.

14 hkm

2012. nov. 25. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:
jajj de bocsi nem tudom miért azt írtam :D kattantok meg néha :D
2012. nov. 25. 18:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hamarosan a megyeiben is jobbak lesznek a körülmények, ugyanis költözik a szülészet!

Én amúgy Hardonyihoz járok, és nagyon bírom!

2012. nov. 25. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

Én nem szívesen írnék konkrét nevet, de reagálnom kell arra, hogy a Semmelweisben jobb szülni. Egyetlen dolog miatt jobb a Semmelweis, az pedig a szebb környezet. Te tudod ez mennyire fontos, de a megyei kórház sok szempontból jobb, mint a Semmelweis. Ők látják el a bonyolultabb eseteket, 35 hét előtt beindult szülést csak ott vezetnek le. Hiába van pl. fogadott orvosod a Semmelweisben, ha ne adj Isten, megindul a szülés 34 hetesen, átvisznek a megyeibe és szülhetsz egy ismeretlen ügyeletes orvosnál. Még rosszabbul járt egy ismerősöm. Megszült a Semmelweisben 35 hetesen. Mindkettőjüknél volt egy kis gond. A babát elvitték a megyeibe, Ő pedig 2 hétig még kórházban volt. Addig csak fényképről látta a gyerekét. Nekem nem ért volna ennyit a szép szoba, mosdó, stb. A megyeiben egyébként nagyon jó szakemberek vannak. Elég sokat feküdtem bennt a terhességem alatt. A fogadott orvosomon kívül is mindenkivel volt szerencsém megismerkedni. Bárkinél szívesen szültem volna, max 1-2 orvos nem volt emberileg annyira szimpatikus, de szakmailag Őnáluk is jó kezelben lettem volna.

Esetleg ezeket a szempontokat is gondold át.

2012. nov. 25. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
a kedves utolsó válaszolóval teljesen egy et értek! ezt én is szerettem volna írni,de nem tartozott a kérdéshez, viszont ha már valaki ilyen jól megfogalmazta helyettem,egyet kell értenem! én is idegenkedtem a megyeitől éppen a lepukkantsága miatt! de az a legkevesebb. tavaly például a megyei volt az év szülészete az országban! és valóban,ha valami gond van a babával, gondolkodás nélkül viszik el mellőled a megyeibe,mert koraszülött osztály például csak ott van. és attól nagyobb fájdalom biztos nincs,mikor tudod hogy a gyermeked veszélyben van és még mellette sem lehetsz napokig! én még nem szültem egyik kórházban sem,de így látatlanban is az eszem a megyeihez húz!
2012. nov. 26. 09:30
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Valóban igazatok lehet. Az az igazság, hogy 1 éve költöztem Miskolcra és nem vagyok jártas abban, hogy melyik kórház miért jobb vagy esetleg rosszabb a másiknál.

Megfogadom a tanácsotokat, mert a legfontosabb az azonnali segítség, ha ne adj Isten baj lenne.

Még egyszer köszönöm. :)

2012. nov. 26. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kis helyesbítés:

Kedves fintor zsófia!

Az év szülészete 2011-ben pont nem a megyei, hanem a Semmelweis volt! :)

De amint már fentebb is írtam, hamarosan a megyeiben is normális körülmények között lehet szülni!

2012. nov. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!