A semmeilweisbe járok onnan tudom ajánlani Dr Dudás Endrét. Szerintem nagyon jó orvos. Mondjuk még egyikre se volt panaszom :)
25hkm
Köszönöm szépen. Mindenképp a Semmelweis kórházra gondoltam, azt mondják ott jobb szülni.
Kedves második válaszoló, nem Dr. Dudás Ernőt akartál írni? Mert Endrét nem találok a neten. :)
Én Dr. Lőkös Bélához járok magánrendelésre,de ő is a semmelweishez tartozik. Eddig nincs vele rossz tapasztalatom.
14 hkm
Úgy tudom, hamarosan a megyeiben is jobbak lesznek a körülmények, ugyanis költözik a szülészet!
Én amúgy Hardonyihoz járok, és nagyon bírom!
Én nem szívesen írnék konkrét nevet, de reagálnom kell arra, hogy a Semmelweisben jobb szülni. Egyetlen dolog miatt jobb a Semmelweis, az pedig a szebb környezet. Te tudod ez mennyire fontos, de a megyei kórház sok szempontból jobb, mint a Semmelweis. Ők látják el a bonyolultabb eseteket, 35 hét előtt beindult szülést csak ott vezetnek le. Hiába van pl. fogadott orvosod a Semmelweisben, ha ne adj Isten, megindul a szülés 34 hetesen, átvisznek a megyeibe és szülhetsz egy ismeretlen ügyeletes orvosnál. Még rosszabbul járt egy ismerősöm. Megszült a Semmelweisben 35 hetesen. Mindkettőjüknél volt egy kis gond. A babát elvitték a megyeibe, Ő pedig 2 hétig még kórházban volt. Addig csak fényképről látta a gyerekét. Nekem nem ért volna ennyit a szép szoba, mosdó, stb. A megyeiben egyébként nagyon jó szakemberek vannak. Elég sokat feküdtem bennt a terhességem alatt. A fogadott orvosomon kívül is mindenkivel volt szerencsém megismerkedni. Bárkinél szívesen szültem volna, max 1-2 orvos nem volt emberileg annyira szimpatikus, de szakmailag Őnáluk is jó kezelben lettem volna.
Esetleg ezeket a szempontokat is gondold át.
Köszönöm szépen. Valóban igazatok lehet. Az az igazság, hogy 1 éve költöztem Miskolcra és nem vagyok jártas abban, hogy melyik kórház miért jobb vagy esetleg rosszabb a másiknál.
Megfogadom a tanácsotokat, mert a legfontosabb az azonnali segítség, ha ne adj Isten baj lenne.
Még egyszer köszönöm. :)
Csak egy kis helyesbítés:
Kedves fintor zsófia!
Az év szülészete 2011-ben pont nem a megyei, hanem a Semmelweis volt! :)
De amint már fentebb is írtam, hamarosan a megyeiben is normális körülmények között lehet szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!