Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusra kiirt kismamak hogy...

Adri baba kérdése:

Júliusra kiirt kismamak hogy vagytok? Hogy viselitek az elso trimesztert?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as!

Hogy lehet hogy 7 hetes vagy, én pedig 8 hetes, és én júli végére vagyok kiirva?

2012. dec. 2. 18:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Lol erre en is kivancsi vagyok :D mert en is a vegere inkabb de meg nincs idopont..majd a kovetkezo uh
2012. dec. 2. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
én júli 8-ra vagyok és holnap leszek 9 hetes :)
2012. dec. 2. 19:44
 14/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Ami azt illeti én az a kismamák közé tartozok aki majd még csak a héten megy dokihoz, de terhességi kalkulátor szerint 7+4 hetes vagyok. Ez szerint ott juli közepe és vége körül érkezik a babó. A rosszullét engem sem kerül el, állandóan fáj a mellem és álmos vagyok, sokszor hányok, de vannak napok, amikor szerencsésen elkerül ez a tünet :)

Első babó lesz, kicsit izgulok és nagyon várom a fejleményeket :))

Mindenkinek könnyű első 3 hónapot kivánok! :)

2012. dec. 3. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Én júli végére vagyok kiirva, itt hasonló korú kismamák vannak, ha érdekel titeket!

[link]

2012. dec. 3. 17:36
 16/16 CsBrigibaba válasza:
Sziasztok. A mi pocaklakónk még csak 8 hetes. Kb julius 21-e körül érkezik a pici.Uj még a dolog szokni kell.Számomra rengeteg furi dolog van még és szerintem lesz is amíg nagyobbak nem leszünk. De hálisten nincsen semmi baj.Nincs hányás,hányinger,vérzés abszolut mázlista vagyok. Közérzetileg,lelkileg vagyok néha picit megborulva de ugy tudom ez teljesen normális hormon hatás.
2012. dec. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!