38-39 hetes kismamák. Mindenki ilyen jól vagy még? Hogyan viselitek?
Pár napja léptem a 38 ik hétbe.
Minden készen van a kisfiam érkezésére, és már nagyon várom. Első baba, de ettől függetlenül nem vagyok kétségbe esve. Se a szüléstől nem félek, se a többi dologtól. Inkább azért izgulok, hogy milyenek a fájások, felismerem-e, nem megyek-e korán a kórházba :) stb.
Mivel itthon vagyok és minden készen van, jóformán semmi dolgom (a háztartást kivéve). Kórházi cuccom is összeállt mostanra. Most már csak kímélem magam és pihenek.
Ti, hogy viselitek az utolsó heteket? Van még elintéznivaló? Számomra az a furcsa, hogy semmi bajom. Félre ne értsetek, úgy értem h túl jól vagyok, mintha még tök messze lenne a szülés :)
Az ágyban való forgolódás halálos, illetve ha felállok nagyon feszít ott lent... gondolom mert beilleszkedett már és egyre lejebb kerül.
Hogy vagytok, meséljetek!
Szia!
Nagyon jókor tetted fel a kérdést,mert én ma érzem úgy,hogy nem bírom tovább =(
Én is akartam már írni ki,hogy más,hogy viseli? Nekem az egész terhesség sajnos egy gyötrelem volt,állandóan volt valami idegeskedni való,az első 5 hónapot végigbőgtem,aztán kórház,majd megint kórház..Jóslóim a 26.hét óta vannak,és mindig egyre durvábbak,így én inkább amiatt félek,hogy nem fogom észrevenni,ha már élesben megy. Az elmúlt három hétben minden este 10 perces fájásaim vannak,de olyan durvák,hogy sokszor elhányom magam =( Viszont ami érdekes,hogy én eddig nem tudtam aludni,mostanában viszont remekül alszom =)
Egyébként már minden készen van hetek óta, a szoba,a ruhák,a kórházi pakk,szóval igazából csak ülök és várok. Hol fogsz szülni kedves kérdező? Kisfiú,kislány? =)
Én kislányt várok és a Bajcsyban fogok szülni.
Kitartást az utolsó hetekre vagy napokra =) Könnyű és csodaszép szülést!
39+3hkm
Szia!
Én győri vagyok, itt is fogok szűlni.
Kisfiú lesz egyébként :) És nagyon kíváncsi vagyok mekkora lesz, mert azt mondták nagy baba :)
Pont azért kérdeztem, hogy ki hogyan van, mert szinte semmi előjelét nem érzem semminek :) Szombaton még a bakonyba kirándulgattam :D Persze örülök neki h jól vagyok, lehetne sokkal rosszabb is.
Én attól az egytől tartok, hogy rá fog húzni, mert lusta lesz :D Onnantól mindennapos izgulás... áááhh....
Érdekes, pár napja Én is nagyon jól alszom, és pisilni is alig kelek fel, már ahhoz képest h pár hete mi volt.
Neked is könnyű szülést, és kitartást, tényleg nincsen sok hátra!
Szia! Én is holnap leszek 39 hetes. 2. baba, fiú érkezik a 1,5 éves bátty mellé. Külföldön szülök, ma voltunk megbeszélésen. Előző császár volt farfekvés miatt, most próbálkozhatok normál módon szülni. NST-re csak okt 4-én kell mennem ha addig nem lesz semmi. Mindennel kész vagyok, pénteken jönnek anyumék, addig ki kéne húzzam h a nagyobbik fiamra legyen aki vigyáz.
Eléggé zsibbadnak az ujjaim, meg néha nyilal a medencém, de más panaszom nincs. Illetve de, alig tudok aludni... De a fiam miatt beleszoktam már. :)Tegnap volt 2 db fájásom, meg este 1, ezek voltak jóslók szerintem :) (Első szülésnél nem volt fájásom, csak a magzatvíz fojt el, utána császároztak, szóval passz h milyen egy igazi fájás.) A lényeg h már nagyon mennék, izgulok h milyen szülésem lesz most. :)
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!