Régi kismama ruháimtól hogy tudok hatékonyan megszabadulni?
Tedd fel az apródra is, meg hasonló ingyenes hirdetési oldalra, oszd meg babaváró fórumokon esetleg, illetve a védőnőnél is talán van faliújság ahova kirakhatod, játszótéren, ismerősök között, oviba, bölcsibe is kirakhatod, mint hirdetést. Némely közértekben is van adok-veszek fal...
Vaterán én nézegettem kismama ruhát, de sokan túl drágán adják, arra rá se kattintok. Vettem onnan tipp-topp farmert, márkásat, 1600,-ért pl.
11 hkm.
A vaterán érdemes azonos méretekből komplett ruhacsomagnak indítani 1ft-ról, kiemeléssel. Minimál árat ne adj, mert akkor a kutyának sem kell. Indítsd úgy, hogy 14 nap múlva járjon le, főkategóriás kiemelés, piros kerettel. Ha a lejárat előtt nem megy fel a licit olyan magasra, amit Te elképzeltél, lehetőséged van törölni az aukciót, ha még nem töröltél semmit az adott hónapban (1ft-osra vonatkozik a havi 1 törlés lehetősége).
Így sokkal többen megnézik és licitálnak rá, tapasztalatból mondom. Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!