Úgy néz ki, hogy jön a baba végre több év után :-) ) ) ) ) Még nem voltam orvosnál csak teszteltem otthon és pozitív :-) De 39-éves vagyok. Ti mikor mentetek?
túl sok tanácsot nem tudok adni neked, mert jóval fiatalabb vagyok... de! dokihoz a 6 hét vége felé, inkább a 7. héten érdemes elmenni, akkor már lesz szívhang.
a többi kérdésedre nem tudok válaszolni, ne haragudj :)
nagyon gratulálok a babához! :)
Szia! Először is hadd gratuláljak neked, az írásodból azt veszem ki, hogy nagyon nagy boldogság neked ez a kis jövevény, és téyleg mindent megtehettetek érte, hogy megérkezzen! :)
Mivel én is fiatalabb vagyok, csa a szívhangról tudok nyilatkozni, nekem 6 hetesen és 5 naposan már volt, és ekkor voltam ekőször orvosnál is. Szerintem előtte nem érdemes menni, mert ha esetleg (de neadjisten) méhen kívüli terhesség lenne, ennyi hetesen még orvosolható az is :) A többi kérdésre sajnos én sem tudom a választ!
NAGYON boldog babavárást Neked! :))) Puszi, 19. hkm
Gratulálok :)
6. héten már érdemes lehet menni, mert akkor már jó esetben van szívhang is.
Én mondjuk fiatalabb vagyok, de ha nem bánod, leírom a véleményemet. Én először mindenképpen csak vértesztet csináltatnék és elmennék egy profi helyre (Istenhegyi kp-ra gondolok és konkrétan dr Hajdú Krisztina genetikusra) ultrahangra. Ha ott mindent rendben találnak, akkor nem csináltatnék magzatvízvizsgálatot. Annyit vártatok erre a babára, és annak azért van kockázata is, így ha nem muszáj, én inkább kihagynám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!