Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy néz ki, hogy jön a baba...

Úgy néz ki, hogy jön a baba végre több év után :-) ) ) ) ) Még nem voltam orvosnál csak teszteltem otthon és pozitív :-) De 39-éves vagyok. Ti mikor mentetek?

Figyelt kérdés
Volt már így valaki,első baba 39-évessen???????Érdekelnek a tapasztalatok,ki milyen plusz vizsgálaton volt?????Amniocentézis ?bele mentél vagy inkább az anyai vér????????Azért szeretném ha írna olyan anyuka kismama aki ebben a cipőben jár,járt .(ja és mikor érdemes menni Dr-hoz mikor van már szív hang?) Nagyon,nagyon várom a válaszokat

#kismama #39-éves
2012. nov. 27. 08:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon,nagyon szépen köszönöm nektek.Sziasztok Ági
2012. nov. 30. 09:25
 22/23 anonim ***** válasza:

37 éves múltam, 38 leszek mire megszületik a lányom, most lépek a 26. hétbe.

Először hat hetesen mentem orvoshoz, szívhang 8 hetesen volt hallható.

Korán elmentem a genetikai tanácsadásra, nekem chorion biopsziám volt a 14. héten. Vállaltam a szúrással járó kockázatot, mert nagyanyámnak volt egy down-os gyereke (igaz, 48 évesen szülte). Szerencsére a kislányom genetikai vizsgálata jó lett, utána még az AFP eredmény is tökéletes, pedig a korom miatt én is kaptam beszólásokat.

Amúgy eddig jó a terhességem, a kezdeti émelygős időszak után teljesen jól vagyok, dolgozom, tornázom minden nap és jógázom. Nem híztam sokat eddig (alig látszik hogy terhes vagyok), nincs vizesedés, haskeményedés, semmi. A babám fejlettebb a koránál és rengeteget mocorog. Remélem, minden problémamentes marad a végéig, és kicsi Vikikém valóban egészségesen születik majd.

Nekem is első baba, mert hosszú évekig nem jött össze. Ne aggódj tehát, nem törvényszerű hogy a korod miatt nehéz, problémás terhességed és beteg gyereked lesz (csak kis hazánkban "divat" ez a paráztatás)

Gatulálok és boldog babavárást kívánok :-)

2012. dec. 1. 10:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon,nagyon szépen köszönöm
2012. dec. 1. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!