Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy 14hetesen...

Lehetséges, hogy 14hetesen már érzek a pocimban ilyen remegő, lebegő érzést? Mintha bugyborékok "mászkálnának" bennem?

Figyelt kérdés
2008. máj. 26. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

14 hetesen lehet még picit korán van,de lehet hogy már a picidet érzed.Az első pár mozgását úgy érzed,mintha korogna a hasad,vagy bugyborékok lennének benned.Én később éreztem meg.Ha ő az,szerencsés vagy.Én csak a 16-17.héttől érzem,de nagyon jó érzés.Mindig alig várom mikor mozdul meg.

Grtulálok a babához.

Egy 23 hetes kismama.

2008. máj. 26. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetseges mert en holnap leszek 15 hetes es 3 napja erzem!gratulalok a babahoz!
2008. máj. 26. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:

elméletileg, még nem érezheted a babót, de a gyakorlatban sok minden előfordúlhat.ez testalkattól is függ, ha vékony a hasfalad előbb érezheted.nekem előszőr olyan volt, mintha kisgolyók pördültek volna meg a hasfalamon:D

18hetes voltam mikor megbizonyosodtam, hogy ő az.

31hetes kismama, boldog babavárást

2008. máj. 26. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

En is ereztem mar 15 hetesen,es mindenki azt mondta,h meg korai,de tudtam,h O az,mert semmivel sem lehet osszeteveszteni.

Gratululalok a picihez.

26 hetes kismama

2008. máj. 26. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:

hát igen, ilyen enyhe kis bugyogást még soha nem éreztem, azért gondoltam, hogy ő lehet:-)

köszi a válaszokat!!

2008. máj. 26. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!