Bocsánat a kérdésért, de kiváncsi vagyok. Ti nem szoktatok mensi előtt kb.1 héttel olyat érezni, hogy levegő távozik a hüvelyetekből (olyan, mintha bugyborékok jönnének ki)?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 19:29
1/10 A kérdező kommentje:
Nem volt szex pár napja.
2009. máj. 26. 19:30
2/10 anonim válasza:
Olyan "puki" szerűt én is szoktam érezni, de hogy mikor előtte- utána, vagy közben, azt nem tudom:)
3/10 anonim válasza:
Hát én nem! Szex után viszont előfordul!
4/10 anonim válasza:
én is szoktam. miért ez nem normális dolog?
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom h szex után lehet. Ezek szerint normális ha másnál is előfordul. Azt hittem hogy csak én vagyok ilyen Pukkandúr:):)
2009. máj. 26. 19:43
6/10 A kérdező kommentje:
Bocs a hülyeségért!
2009. máj. 26. 19:44
8/10 anonim válasza:
De!!! Én is, s ekkor azt gondolom, mintha nyitva lenne a méhszáj... Akár ágyból hirtelen felkelés után lépésnél, vagy akár szeretkezésnél is érezhető (időnként hallható)...
9/10 A kérdező kommentje:
De ha nyitva a méhszáj mensi elött pár nappal, akk nincs baba:( Már megint mire jöttem rá:(
2009. máj. 26. 21:29
10/10 anonim válasza:
20:04 vagyok:
Hát igen, én is erre szoktam következtetni.
Mert ha belegondolsz, akkor a hüvely nem képes ilyen műveletekre, az csupán egy hengeres cső alakú szerv.
Én csak feltételezem, hogy nyitva lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!