Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy mintha...

Miért érzem azt, hogy mintha hangyák vagy apró bogarak mászkálnának a fejemen?

Figyelt kérdés
Kényelmetlen érzés.
2009. máj. 18. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem is szokott olyan lenni.

állítólag korpa.. legalábbis nekem ezt válaszolták ezen az oldalon. :D

2009. máj. 18. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy allergiás reakciód van pl. a nyárfa virágára, ami most nagy számban fordul elő a levegőben. Nézesd meg valakivel nagyítóval. Ha piros foltos, akkor lehet hogy allergia, vagy rosszabb esetben ekcéma. Bőrsemleges szappanmentes samponnal próbáld mosni. pl: ( Garnier)Ha nem használ, menj bőrgyógyászhoz.
2009. máj. 18. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Állítólag agyvérzés és ilyesmi miatt is lehet. De ne ijedg meg, neked biztos nem az van, valószínűleg nem komoly.

Nekem a lábamon szokott ilyen lenni, néha napokig aztán elmúlik. Nem tudom az okát. Nem elzsibbad, ez más.

Masszírozd át a fejed a kezeddel, hátha a vérkeringés.

Szerintem a korpa hülyeség, attól max viszket de az nem olyan érzés.

Az is lehet, hogy a nagy melegben befülled a hajad és attól érzed úgy. Jól mosd meg este, majd hidegebb vízzel fejezd be a mosást, töröld meg majd jól szárítsd meg aztán fontos, hogy ha hajszárítóztad kicsit hűtsd le a friss levegőn, szellőztesd át. Hagy szellőzzön, ne rakj rá legalább reggelig semmi habot. Hátha ettől is elmúőlik, ha olyan jellegű. Nekem pl nyáron mindig vizes volt a fejem és hasonlót éreztem meg viszkedett is az izzadás és a só miatt. tavaly nyáron megőrültem a hajammal...

2009. máj. 18. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Akár tetű is lehet.

De idegrendszeri probléma is, nekem az egész testemen ilyen érzésem van, gyógyszert kapok rá.

2009. máj. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!