Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Néha szokom az ujjaimban...

Néha szokom az ujjaimban érezni, mintha hangyák mászkálnának benne. Ez mitől van?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha a ball kezünk szokott zsibbadni, az jelenthet infarktot is...De nekem ez ugye nem azt jelenti?...Többnyire akkor van ha támasztom a fejem, vagy másmien pozícióban van a kezem/De mondom, csak az ujjaimról van szó/
2009. jan. 18. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű zsibbad attól,hogy egyhelyben tartod sokáig.
2009. jan. 18. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
A pontos válaszhoz ismerni kellene a korodat, a fennálló rizikófaktorokat. (elhízás, dohányzás, alkoholfogyasztás, családi anamnézis) A zsibbadás lehetséges a támaszkodástól (itt ez a legvalószínűbb) vagy gerincproblémától, a szívinfarktusnak viszont nem jele az ujjak zsibbadása, ellenben sok más dolog igen. Ne aggódj!
2009. jan. 18. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:

18 vagyok...inni és cigizni ritkan szoktam...tobbnyire csak sör de nem sok mennyisegben/egy pohar/....nem vagyok semmilyen stressz alatt stb. csak féltem magam :)

koszi a valaszokat

2009. jan. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!