Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok és...

5 hetes terhes vagyok és iszonyatosan bevizesedett a lábam?

Figyelt kérdés

Ma reggel úgy ébredtem hogy a bal lábam be van vizesedve, napközben hozzádagadt a másik is.. Nem soká megyek dokihoz, de addig is, szeretném megkérdezni, hogy volt-e valaki így hogy ennyire korán vizesedett??

Más oka nem igen lehet, csak a baba...

Ugye nincs komoly baj?

2012. nov. 29. 13:36
 1/10 A kérdező kommentje:
valaki......
2012. nov. 29. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
DE!!! lehet igen komoly oka, minél elöbb menj orvoshoz (ha lehet, még ma), mert ez vesebaj jele lehet, ami veszélyes rád nézve is, meg a babára is.
2012. nov. 29. 13:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy fél óra múlva indulok, csak addig megesz az ideg... :(
2012. nov. 29. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:

5 hetesen még nagyon nem kellene vizesedni!

Doki!

2012. nov. 29. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem anno 5 hetes terhesen azt mondta a helyettesítő doktornő hogy ez még nem lehet a terhességtől... Nyár volt még, ő a nyárra fogta akkor. Most 21 hetesen már elég jól vizesedem, a nőgyógyászom azt mondta hogy természetes, vízhajtót nem szabad szedni, só mentes életmód és pihentessem a lábaimat. Neked sem fognak semmit mondani.

21hkm

2012. nov. 29. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod rendben van?
2012. nov. 29. 14:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Na, már haza is értem... hát ahogy az egyik válaszadó írta, nem mondott semmit... mondta, hogy talán a túlsúly miatt lehet... Kérdeztem hogy valami teát vagy valamit, lehet e rá inni, és mondta, hogy a csalán tea az jó! Erre bementem a gyógynövényesbe, hogy csalánteát kérek szépen ezért meg ezért.. és mondták, hogy ők nem adnak kismamának csalánteát!! Mondom hát az orvos mondta... hát hogy hogy mondhat ilyet...?

Na mindegy végül vettem tőzegáfonya teát, mert azt mondák azt lehet inni, és jövő héten ha nem múlik, akkor a nőgyógyásznak szólok, hogy valahova küldjön el...

2012. nov. 29. 15:16
 8/10 A kérdező kommentje:
vérnyomást, mindjárt megmérem azt hiszem eddig jó volt..
2012. nov. 29. 15:17
 9/10 A kérdező kommentje:
128/69/109 pulse
2012. nov. 29. 15:20
 10/10 A kérdező kommentje:
jah meg párom kitalálta, hogy vegyek alkoholmentes sört, végül is az is vízhajtó...
2012. nov. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!