Mi számít keményedésnek? Mert ha jól tudom a terhes has alapból keményebb. nem tudom mikor van keményedés.
Szerintem se egyszeru eldonteni. De pld nekem estenkent szokott. Az egesz bal jobb oldal kituremkedik es ko kemeny, nekem ilyenkor nehezemre esik a menes, felkeles az agybol. Ha a baba nyomja ki magat akkor altalaban nem az egesz bal/jobb oldal kemeny csak egy resze.
35hkm
Na erre én is kíváncsi vagyok!
17+2 hkm
Én kb 2 hete éreztem először orgazmus után, azóta pl a héten már kétszer is éreztem, ma reggel is. Olyan mint amikor kezd görcsbe állni pl a vádlid csak nem fáj úgy konkrétan, érzed hogy megmerevedik és kemény lesz, mintha összehúzódna a hasizmod majd késöbb elernyed. Nekem eddig nem fájt, csak volt amikor kellemetlen érzés volt.
21hkm
ahogy a 4es írta, mintha egy puha nagy kiterjedésű valami hirtelen összeáll valami kemény tömör dologgá, fájni nem fáj, kicsit kellemetlen.
Ha valami alapból keményebb az egy alapállapot, ez az alapállapottól eltérő érzés, azt figyeld!
Ha nem tudod megitelni volt e mar vagy nem, akkor nagy valoszinuseggel meg nem kemenyedett a pocakod. Hidd el ha bekemenyedik azonnal eszre fogod venni, mintha betonbol ontottek volna ki. De csak par masodpercig tart, ha hosszu percekig is elhuzodik az utalhat valami gondra is, azt jelezni kell a dokinak! :)
23+2 hkm
Kerdezo: hanyadik heten tartasz?
Csak azert kerdezem, mert en is ezen agyaltam vegig a 2. trimesztert. Egyfolytaban "nyomkodtam", hogy ez vajon kemeny-e stb :) De hidd el, ahogy a 6-os valaszolo irta, ha kemenyefik, azt eszreveszed. Az olyan "jo" kopogos kemeny ;)Fajni nekem sem faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!