Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mért írják azt soka, hogy...

Mért írják azt soka, hogy hánynak, hányingerük van a terhesvitamintól?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 07:52
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*n
2012. nov. 29. 07:52
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Mert azt tapasztalják....
2012. nov. 29. 08:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Sokszor olvasom a kismamák kommentjeit ezekről a vitaminokról,hogy mikor a terhesség tervezésekor elkezdték szedni is rosszul voltak egyik másik fajtától,és a terhesség alatt is és mikor váltottak másikra,akkor elmúltak ezek a tünetek.Ezért kérdem,és aki nem tud hasznos választ adni,az meg inkább maradjon csendben!
2012. nov. 29. 08:10
 4/19 Golan Trevize ***** válasza:
5%

Szerintem nem a vitaminoktól hénynak, hanem terhesség alatt bekövetkező hormonváltozásoktól. Akkor is hánynának, ha nem szednének semmit.

Amikor meg váltanak, és utána nem hánynak, az is azért van, mert addigra elmúlnak a reggeli rosszullétek...

2012. nov. 29. 08:11
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Én Gravidát szedtem. Ha bevettem, kb 5 perc múlva rosszul voltam, mikor nem szedtem semmi bajom nem volt, aztán megint bevettem, megint hánytam, aztán váltottam. Mikor megszültem, gondoltam beszedem a maradék Gravidát, hát megint csak jött a hányás. Nem tudom, miért volt ez, de még az "utóíze" is fura volt. :S
2012. nov. 29. 08:15
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat.Akik meg nem a kérdésemre válaszolnak,illetve nem tudják értelmezni,azok válaszát töröltetem,mert nem volt hasznos a számomra!
2012. nov. 29. 08:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Azért írják, mert tényleg hánynak, hányingerük van tőle. Minden bogyónak lehet mellékhatása, akkor is ha csak vitamin. (Hordozó és segédanyagok is vannak benne.) Van, akinek okoz tüneteket, van, akinek nem, van aki meg jobban érzi magát tőle. Teljesen egyéni.
2012. nov. 29. 08:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Én amúgyis hánytam mindentől. Amikor bevettem a Gravidát, azt is kihánytam, és ez annyira bennem maradt, hogy ha csak ránézek a dobozára hányni tudnék. Pedig már rég megszültem.
2012. nov. 29. 09:07
 9/19 A kérdező kommentje:
Uh,szegény utolsó :/!
2012. nov. 29. 09:10
 10/19 anonim ***** válasza:

nem tudom miért.

de én is hánytam az elevittől. bevettem, és alig 10 perc múlva a wc fölött görnyedtem. akkor váltottam a gravidára, az nem okozott ilyen problémát. amúgy is hányós voltam, de elég egyértelmű volt számomra, hogy az elevit rásegít. kb egy hétig próbálkoztam vele, és mindig kijött. valakire így hat.

2012. nov. 29. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!