Hányingerük az első trimeszterben csak reggel szokott lenni, vagy akár délután is?
Figyelt kérdés
Most próbáljuk összehozni a második babánkat. Az első kisfiunknál az elején sokat szédültem, és előfordult hányinger is, de már nem emlékszem hogy milyen napszakban :)
Szédülök pár napja, és ma már hányingerem is van. Tegnap teszteltem, viszont az negatív lett, de még korai is volt, csak hajtott a kíváncsiság :)
2012. febr. 24. 14:57
1/10 anonim válasza:
bármikor lehet, nem kell feltétlenül reggel lennie
2/10 anonim válasza:
Nekem egész nap volt hányingerem.
3/10 anonim válasza:
Én úgy du. 3 körül szoktam rosszabbul lenni.
4/10 anonim válasza:
Én minden nap a 6.-tól a 12. hétig délután 3-4 között kezdtem el rosszul lenni, addig semmi bajom nem volt. Azután, ahogy közeledett az este, egyre rosszabbá vált a helyzet, végül már volt, hogy 7-kor aludtam, mert nem bírtam a hányingeremmel. Szóval a "reggeli rosszullét" csak egy elnevezés. :)
5/10 anonim válasza:
Én mindkét terhességemnél késő este émelyegtem.
Addig semmi bajom nem volt egész nap.
7/10 anonim válasza:
Nekem reggelente volt aztán csökkent és délután 4-5 körül felerősödött egész lefekvésig.
8/10 anonim válasza:
Én mindíg este voltam rosszul. Este 8-9 fele kezdődött és akár hajnal 2-ig is eltartott.. Reggel és napközbe semmi bajom se volt. Így ment ez a 7. héttől 11. hétig..
13 hkm
9/10 anonim válasza:
Én irigyeltem azokat, akiknek csak hányingerük volt. Én egész nap hánytam ha valamit ettem, napszaktól függetlenül. Csak a vizet tudtam inni kortyokban+egy kis kekszet rágcsáltam. Az első trimeszter végére csont és bőr voltam.
10/10 anonim válasza:
Nekem is delutantol egeszen keso estig tartott. Reggel szinte sosem. Viszont este rengeteget hanytam. Remelem nalad nem lesz ilyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!