36 hetesen a becsült sullya a babámnak 2176gramm párom szerint nagyon kevés szerintetek?
4.5 kg uristen az ám a szép nagy baba :D
sztem nekem bőven elég lesz 3kg babát megszülni a pocim se olyan nagy senki nem hiszi el h 36 hetes :)
gratulálok a babához már szép nagy lett
A lepény érettségéhez az van irva hogy grannum 3 szoval akkor 3dik érettségű? Akkor azt jelenti nem kap rendesen táplálékot?
Annyi van csak hogy magasabb cukor miatt diétáznom kell remélem azért rendesen fejlödik még ebbe a pár hétbe a babám
az egyik gyerekemet 36. héten folyamatosan (2 naponta) 2000 gramm körülinek mérték, még a szülés reggelén is.
megszületett 2450-nel, ami 20%-os eltérés.
Szia!
Ezen tényleg ne izgulj,lehet nem is pontosan mérték le.
Nálam legalábbis nagyon elmérték a kisfiam.
37 hetesen volt 2730 gramm,
40 hét+1 naposan:3218 gramm,másnap inditottak ,kisfiam 4100 grammal és 58 cm-rel született meg.Ja és a fejkörfogata is szülés elötti napon:32 cm volt,ehhez képest 37 cm-es buksival született.
Nekem a 32 hetes uh-on volt 2160 gramm a becsült súly, de nem tudom mennyire lehet erre adni. azóta nem volt súlybecslés, és azt hiszem már nem is lesz..
nekem sajnos lepényről sosem mondtak semmit..sőőőt a méhszájamat is 32 hetesen nézték utoljára..akkor 3000 volt.
pedig úgy néz ki már nem lesz más vizsgálatom csak nst. háát kíváncsi leszek..
szerintem te se aggódj a súly miatt..nem minden baba fejlődik egyenlő mértékben..lehet a tiéd majd most ugrik meg jobban.
könnyű szülést kívánok!
36+5 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!