Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák szedhetne cataflant?...

Divaa18 kérdése:

Kismamák szedhetne cataflant? Gyuladas csökentö az allkapcsomrá!

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok
2012. nov. 26. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy azt be lehet venni kismamáknak is.
2012. nov. 26. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
A Cataflam az dikofenak...én biztos h nem venném be!
2012. nov. 26. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 26. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnőm azt mondta,hogy az Algopyrint kerüljem terhesen,mert az a veszélyesebb gyógyszerek közé tartozik.Amit viszont nagyon javasolt,az a Panadol,meg a Cataflamot is mondta,hogy azt is be lehet venni.
2012. nov. 26. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon megoszlik az szakvélemény a fájdalomcsillapítókról. Általánosságban nekem mindenhol azt mondták, hogy a paracetamol alapú fájdalomcsillapítók jöhetnek nyugodtan, de azokban semmilyen gyulladáscsökkentő nincs és amúgy is csak max fél óráig enyhítgeti a fájdalmat.

Nem tudom, milyen eredetű az álkapocsfájdalmad. Nekem egy begyulladt foggyökér húzódott az álkapcsomra (pontosabban a csontszövet alá ment be a gyulladás), fel is dagadt. Hiába kezeltettem afogat, a gyulladásnak idő kell míg lemegy (antibiotikumot meg nem kaphatsz). A fogászom javaslatára sós-kamillás meleg teával öblögettem naponta vagy húszszor. Kb 3 nap alatt elmúlt. Tényleg bevált, gyakorlatilag bármilyen szájból eredő mély gyulladásra jó.

Próbáld ki, nem azonnal, de egy-két nap alatt jelentősen javulni fog.

2012. nov. 27. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!