Miért hiszi mindenki, hogy 16 éves vagyok? A másik, hogy miért "szidnak" le az utcán hogy gyalázat amilyen vagyok?
26 éves, 33 hetes kismama vagyok. Gyakorlatilag tényleg nem nézek ki többnek 16-17-nél. Minden nap odajön valaki beszólni, hogy milyen felelőtlen vagyok, hogy ilyen fiatalon teherbe estem. Eddig is zavart, de ma érintett a legrosszabbul. Odajött hozzám egy néni, és elkezdett velem kiabálni, hogy szégyeljem magam, hogy ilyen fiatalon..., hiába mondtam, hogy 26 éves, férjezett ASSZONY vagyok, nem hitte el, és ordítozott, hogy reméli hogy a pasim majd jól kiveri belőlem a gyereket. Próbáltam arébb menni, de jött utánam. Úgy lett vége, hogy egy huszonéves srác jött oda hozzám, és mondta, hogy kihívja a rendőrséget, ha nem fejezi be a néni.
Miért ilyen gonoszak az emberek? Hogyan tudnám kivédeni, hogy ne történjen többször ilyen? Utálom, hogy állandóan megbámulnak, mert azt hiszik tini vagyok..
Úr Isten hol laksz? Melyik ez a város ilyen állat emberekkel?
Te szegény, gondolom hogy felidegesíthetted magadat, terhesen meg még érzékenyebb az ember.
Nekem fodrász a barátnőm és ott dumáltunk a szalonban hogy gyerekek stb. erre egy asszony olyan 50es beszólt hogy TE ANYA VAGY? mondom igen. -Hát gondolom visszasírod a régi élted, ilyen fiatalon.
De ilyen lenéző kioktató hangon, annyira felhúztam magam. Egyébként nagypofájú vagyok de köpni nyelni nem tudtam akkor. Basszus hogy jön valaki ehhez?
Az a baj hogy ebben az országban ha 30 alatt szülsz vagy egyáltalán szülsz lenéznek, pedig ezeknek az 50 éveseknek akik még simán élnek 40 évet ki a franc fogja megkeresni a nyugdíjukat? Hát a mi gyerekeink...
Bezárták a pszichiátriai gondozót, ennyi... :(
Mondd a következőnek, hogy fejezze be az irigykedést, Te is olyan öreg leszel egyszer, mint ő. Jó sokára :D
Jaaj de jó nemcsak én vagyok :)
26 éves 28 hkm vagyok és a rendelőben múlt héten egy idős néni úgy de úgy megbántott, de legalább nemcsak engem..
szóval 35 fölötti nőkkel vártam a nőgyógyásznál mikor egy nagyon idős néni odajött hozzám hogy de korán lettem anya. Mondom neki, hogy 26 vagyok és férjnél, mire nagy nehezen bocsánatot kért ezzel: "bocsánat de az idős nők között olyan nagyon fiatalnak tűntem"-a csajok is csak így néztek..
Szóval a néni leosztotta a rendelőt :)
De sajnos az utcán sőt az esküvői ruha boltban is jártam így ott is a néni 20-szor elmondta, hogy az esküvő az milyen fontos és nem tizenéveseknek való, mire mondtam neki, hogy egyetértek és kicsaptam a személyimet...
ne törődj vele sokkal jobb mintha 40-nek néznének
:)
Boldog babavárást neked is..
OFF
Milyen "boldog" élete lehet annak, akit azt tesz boldoggá/elégedetté, hogy tönkreteszi egy másik ember életének legboldogabb időszakát...
Nekem esküvőm napján szólt be egy nénike... máig sajnálom, hogy nem kérdeztem meg tőle, hogy tényleg úgy őszintén, neki ezzel szebb lett a napja?
ON
Tanácsot adni sajnos nem tudok, ilyenkor az a tény sem segít, hogy milyen szegényes élete van azoknak akik ettől érzik jól magukat. :(
Én is ilyen cipőben járok...annyi különbséggel h én 24múltam augusztusban...mivel mi nem vagyunk házasok ezért csináltattunk apaságit és a városházán a portás felküldött a 3.emeletre fel is mentünk, mert mindketten hittünk a portásnak:), erre kijön a nő h na de melyikünk a kiskorú:D, erre jót mosolyogtam...a párom 32éves tehát biztos nem őt nézte kiskorúnak...!
Az elején sokat idegeskedtem h miért néznek rám egyesek úgy,mint a véres rongyra hiszen tervezett baba és úgy vártuk már mint a messiást...., de már csak jót mosolygok az ilyen elmebetegeken...! Ja és vidéken élek!!!
Jó ezt olvasni :D Mármint csak azért,hogy nem vagyok ezzel egyedül...24 éves vagyok,szintén 33 hkm és szintén nem nézek ki többnek 16nál...A párom 31 éves orvos. Nekem is volt ilyen kellemetlen élményem a korházban ahová járok,az orvosomhoz.A lényeg hogy a párommal mentünk UH-ra,és ugye ő orvosi köppenybe volt,épp dolgozott,de ellógott,hogy átkisérjen az UH-ra.És már mikor beléptünk,mindenki olyan lesújtóan nézett rám,sajnáltak,nem értettem miért. Na de aztán kiderült,mert az egyik idős néni odaült mellém,és közölte,hogy mennyire sajnál,hogy ez a szemét orvos felcsinált,ilyen fiatalon,és most jöttünk hogy elvetessük a babát.Na hát azt hittem leesek a székről!!
Na azóta nem foglalkozom velük,se a lesajnáló tekintetükkel,inkább boldogan várom a babánkat!
Tedd te is ezt,és ne foglalkozz velük!!! :)
33 hkm
Elkeserítő, és érthetetlen, hogy amikor folyton arról papolnak a politikusok, hogy elöregedő társadalomban élünk, mert milyen kevés gyerek születik, nem beszélve a rengeteg abortuszról, akkor egy nőt, legyen az 16 vagy 40 vagy csak nézzen ki annyinak,aki az élet mellett dönt és vállalja a gyermekét, megszólnak, sőt mi több ilyen gusztustalan módon inzultálnak az utcán.
Nem tudom mit tennék ilyen helyzetben, de tartok tőle, hogy a döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutnék.
Én 38 vagyok most és 30 hetes kismama. Amikor az ismerőseim, kollégáim megtudták, hogy a 3. gyermekünket várjuk a többség örült és gratulált, de azért volt 1-2 kedves ember aki nem titkolta, hogy milyen hülyének, felelőtlennek tart, hogy a mai világba ennyi gyermeket merünk vállalni és megkérdezte, hogy miből fogjuk felnevelni.Nem vagyunk jómódúak az tény, de úgy gondolom, ha a szüleim 7 gyereket fel tudtak nevelni bármilyen támogatás nélkül tisztességesen, talán nekünk is menni fog 3 gyerekkel.
Mindig lesznek gonosz, irigy, rosszindulatú emberek, ez ellen nem tehetünk semmit, csak annyit, hogy ignoráljuk őket és próbálunk nem idegeskedni miattuk, ami tudom nem könnyű.
A továbbiakban kívánok neked, ilyen vagy hasonló inzultusoktól mentes, nagyon boldog babavárást.
Vannak ilyen gonosz emberek, nagyon sajnálom ami Veled történt.
Velem egy másik hasonló eset történt. Frissen költöztem külföldre, kb pár hónapja tanulhattam a nyelvet. És egy buszmegállóban egy nénike kérdezett valamit, én visszakérdeztem mert nem értettem elsőre. Utána megértettem, hogy az időt kérdezi, szépen válaszoltam legjobb tudásom szerint. Ezután elkezdett üvöltözni velem, hogyan élhetek az országukban ha nem beszélem a nyelvet és kb 5 percig üvöltözött velem, nem tudtam már hova menni a buszmegállóban.
Szóval ennyi, vannak ilyen emberek. Komolyan mondom ilyenkor elgondolkozom, vajon mindenáron tisztelnem kell-e az idősebbeket...
17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!