Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » érdemes egy olyan fogadott...

érdemes egy olyan fogadott dokival foglalkozni akit ha hívok 2-3 hetenként, mindíg emlékeztetnem kell rá ki vagyok mi vagyok, pedig nincs is csak pár betege?

Figyelt kérdés

2012. nov. 26. 11:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én sztk rendelésre járok kb havonta egyszer (igaz a teherbe esés elött 3 hónapja is már jártam) és mindig emlékszik rám a doki. Nem fogadott dokim, sokan megfogadhatják mert Pécsett a legjobb orvosok (lombikos is) közé tartozik mégis emlékszik olyanra is aki nem hivatalos páciense.

Szerintem olyan sokan nem tudják egyszerre megfogadni így megjegyezhetne pár embert legalább annyira hogy tudja ki vagyok ha felhívom úgy hogy Tóthné B. Anna vagyok Pécsről... Azért a telefonjába ne mentsen el, nem várnám el.

21hkm

2012. nov. 26. 13:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Az enyém mondjuk még így egy évvel a szülés után is tudja,hogy ki vagyok, ha hívom, de a számom nincs neki elmentve. Szerintem felesleges!
2012. nov. 26. 13:38
 13/20 A kérdező kommentje:

12 :21 -es

elég nyersen fogalmaztál,de azért köszi.

egyébként ő még nem orvos egészen,azért mondom hogy nincs

rengeteg betege,.

nekem kínos csak elmondani minden alkalommal hogy

ki vagyok..de múltkor is beugrott neki mikor felvázoltam a dolgokat.

2012. nov. 26. 14:03
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

szerintem itt nem arról van szó, hogy elmenti-e a számot vagy nem,hanem arról, hogy magyarázni kell neki, hogy ki fia-borja az illető...azért én annyit elvárnék a fogadott dokimtól ha lenne, hogy egy bemutatkozás után beugorjon neki kiről van szó,ne mindig idegenként kezeljen.Azért így nehéz kialakítani azt a "bizalmi kapcsolatot" amiért mindenki dokit fogad...Amúgy meg nekem megfordulna a fejemben, ha most ennyire nem vagyok neki fontos, akkor mi lesz szülésnél, ha éppen már programja van??

De ez csak az én véleményem.

2. babámat várom, "csak" szülésznőm van, de már a 2. hívás után tudta ki vagyok.Pedig nem is az elején, hanem a 35.hétben fogadtam fel...

2012. nov. 26. 14:06
 15/20 A kérdező kommentje:

igen végül is lehet ez a bajom nekem

amint írtam olyan rossz mindig elmondani a részleteket..

tudom hogy baromi elfoglalt,ezt tapasztaltam mikor megismertem szinte 24-48 órázik a szülészeten, pár nap telt el csak a szülésem óta mikor felhívtam és már nem tudta ki vagyok..csak mikor mondtam hogy indított szülés volt a 41 héten, na akkor mondta hogy igen rémlik,pedig csak 5 nap telt el !!!

na nem parázok ezen a dolgon,felhívom még évvégén mert úgyis taliznunk kell, legfeljebb megint regélek neki :)

2012. nov. 26. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Elmenti a számod. Felveszi, hogy igen Mariska természetesen így van, aztán azt sem tudja ki voltál, csak az elmentett számból tudta a neved. Inkább kérdezzen rá.
2012. nov. 26. 14:31
 17/20 A kérdező kommentje:

amikor múltkor kerestem nem vette fel,de pár perc múlva visszahívott, most gondolkozok..

ezek szerint csak érdekli őt ki hívta

na lehet hogy finoman rákérdezek erre telefonszám elmentős dologra.

akiket ismerek,azoknak a dokijuknak is megvan a számuk!

2012. nov. 26. 14:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Évek óta egy orvoshoz járok, tavasszal voltam nála utoljára még gyógyszert iratni. Közben eltelt a nyár, jött az ősz, történt sok dolog...úgy kb fél év után hívtam fel, hogy pozitívat teszteltem. Időpontra mentem és kezdtem mesélni, hogy utoljára gyógyszert írattam blablabla... mire ő mondta, hogy igen emlékszik, meg is lepődött a telefonba mikor mondtam neki a terhességet. Imádom az orvosomat!
2012. dec. 7. 10:25
 19/20 A kérdező kommentje:

köszi a választ pedig nem most írtam ki

de jó hogy van még válasz :)

2012. dec. 7. 21:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Láttam, de a kérdést látva ezt nem tudtam nem leírni! Vannak azért jó orvosok :)
2012. dec. 7. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!