Mit gondoltok mitől fáj a hasizmom?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok és az utóbbi egy hétben szinte minden nap fáj a hasizmom, leginkább fent, a gyomorszáj környékén. Reggel, délelőtt még semmi bajom, délután kezdődik és estére már nagyon kellemetlen. Egyértelműen izomfájdalom, olyan mintha rengeteg felülést csináltam volna (természetesen erről szó sincsen). Ülő munkát végzek és sajnos a munkaidő vége felé már elég nehezen bírom. Összesen 3 kilót híztam eddig, most vagyok 51 kiló, a pocakom szép gömbölyű, de nem óriási azért.
Van ötletetek, hogy ez mitől lehet? Esetleg mit tehetnék, hogy megszabaduljak ettől a fájdalomtól?
2009. aug. 17. 14:12
1/4 anonim válasza:
A hasad növekedésétől fáj a hasizmod, nyúlnak a szalagok-izmok, ezt érzed!
2/4 anonim válasza:
Szia egyetértek az előttem szólóval! Szerintem emeld meg a napi kalcium-magnézium beviteledet az biztos segíteni fog+ az alvásban is segít!
Kellemes babavárást!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok a segítséget! Kellemes babavárást Nektek is!
2009. aug. 17. 15:28
4/4 anonim válasza:
Már 1 hete érzem ugyanezt, 17 hetes vagyok. Alig birok felülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!