Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már abortuszod? Mit...

Volt már abortuszod? Mit éreztél utána?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 12:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem mulhéten csütörtökön volt abortuszom,22éves vagyok és én még nagyon korainak tartottam a baba érkezését...Fősulira járok és még nem készültem fel erre,sokszor még magamra sem tudok vigyázni.Hozzá teszem védekeztünk a párommal,és mindketten nagyon meglepödtünk mikor kiderült h terhes vagyok.Természetessen nem az volt az első gondolatunk h elvetjük,de átbeszéltük is igy döntöttünk.Nekem 2napot kellett bennt lennem a mütét elötti nap már reggel be kellett feküdnöm,délután feltették a lamináriát,majd másnap reggel mehettem a mütöbe.Este nem voltak nagy fájdalmaim,görcsöltem,fájt a hasam de nem volt vészes.A mütét után kb másfél órát aludtam,mikor magamhoz tértem első dolgom volt h megnézzem mennyire vérzem...hát szinte semmi.Hazamentem,vasárnapig csak minimális barna pecsét volt.Szombat vasárnap 38.5 lázam volt.Hétfő reggelre nagy mennyiségű sűrű alvadt vér távozott.Most nagyon félek h visszamaradt valami.Ha valaki volt hasonló helyzetben,várom válaszát!!!Köszönöm!!!Igy utolag bánom h igy döntöttem,sokat sirok azóta,ugy h aki teheti az gondolja át mielött végleges döntést hozna!!!
2009. szept. 21. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly áprlisba volt. És a párommal megtarttotuk volna ha anyám jol nem lehurrogott volna éskaron nem fogott és elráncigál. És mikor elmenetük a dokihoz én megsem szolalhattam csak ő beszélt. És mikro kinyitottam a számat akkor a pofont lekevert az orvos elött hogy még az orovs sem tudott hozzá szolni.csak csendben végezte a dolgát.Megkaptam a papirt hogy menjek. és anyám meg örült mint az állat.És megmondodm özintén hogy nyagyon rosszul érzem magam a mai napig és sose fogom megbocsátani anyámnak amiért ezt tette.Meg amit átéltem a korházba na az se olt valami hu de jó. Nem kivánom senkinek.Lehet többé nem is lehet gyerekem :((
2009. okt. 9. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem 4 éve volt egy súlyos petefészek ill. méhgyulladásom.Sokáig ki akartak "takarítani" az orvosok.Nem hagytam.2*er estem teherbe.Mind a 2 még 10ik hét előtt elment.Aztán jött egy 3ik.Megmaradt.Viszont változtak a körülmények és nem tudtuk megtartani.Hetekig tépelődtünk mi legyen, de sehogyan sem volt jó.Végül elvetettük.Ahogy átraktak a másik ágyra műtét után, egyből felébredtem.3 napig nem aludtam.Csak bőgtem.Hang nélkül, csak folyt a könnyem.Azt mondta az orvos, hogy mivel ugy látta még mindig nem jöttem helyre a vetélések után, Ő is elment volna.És tudom, hogy most megfogtok botránkozni, de valahol úgy érzem, hogy jobb hogy így történt.És nem anyagilag.Talán kellett a szervezetemnek.Bár ez így butaság.Az a lényeg, hogy 5 hét múlva meglesz a kisfiunk, de nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe, hogy azt az egyet, aki talán megmaradt volna, megöltem.Van hogy éjjel arra kelek, hogy újra az asztalon fekszem és az orvos kérdezi, hogy biztos akarom-e.És én újra igent mondok.Talán mert tényleg jobb így.De ezt már sajnos soha nem tudom meg.Az biztos, hogy Soha nem felejtem el, sem Őt, sem a testvéreit.

2009. nov. 26. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok. Az apukának telefonon kellett elmondanom a terhességet, mert olyan szinten nem foglalkozott velem.

A családom kitagadott volna, ha megtudják. Idén lesznek vizsgáim, és a baba érkezése egybeesett volna a vizsgákkal. Péknek tanulok, és ez nem terhes nőknek való meló.

Az egész szaladgálást orvoshoz, családvédelmishez, egyedül csináltam végig.

A párom kijelentette hogy fizeti, de hónap végén volt a műtét ezért egy ismerősöm segített ki.

Aztán a pasim csak ígérgetett stb...

Jelen helyzetben senki sem tudja merre jár...Lelépett.

Közben kidobtam, és összejöttem az exemmel, akit nagyon szeretek. nekiálltam gyógyszert szedni, és próbálom feldolgozni. Elfelejteni sohasem fogom.

a Szerelmem mindent tud, elfogad így is, és már a kezemet is megkérte.

Abortusz óta akkor nevettem igazán. Szegényem, eltiportam az önbecsülését...

A lényeg a lényeg, hogy nem biztos hogy egy babának az az érdeke hogy megszülessen, és az sem biztos, hogy az anyának érdeke elvetetni. Ez nagyon komoly döntés!

Még egyszer nem vállalnám!!!!

2009. nov. 29. 18:02
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
nekem ma volt. nem akartuk a gyereket, védekezés mellett csúszott be, én tanulok, semmi anyagi háttér nincs hozzá. meg nem is vagyok rá érett. nem bántam meg, v fel sem fogtam nem tudom, de nem is akarom. igazából amit először éreztem utána meg azóta is a megkönnyebbülés. elég nehéz volt ez a pár hét. lehet elítélni, de szerintem rohadt nagy felelőtlenség lett volna részemről ha megtartom.
2009. dec. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!