Pont 6 hetesen mit fognak látni?
A problémám az lenne, hogy 2 vetélésen vagyok túl, és most teszteltem egy pozitívat, de nem akarok újra túl korán menni, hogy ne lássanak semmit és idegeskedjek, és hogy feleslegesen 2 naponta piszkáljanak...
Szóval mivel pontosan tudom, hogy ma vagyok 3+5 hetes, ezért úgy gondoltam ráérek menni majd dec. 10-én, elméletileg akkor leszek 6 hetes.
Az utolsó mensim október 26. án volt, eszerint már 4+1 vagyok... de sajnos mindig késői ovum volt!
Tudom, hogy csak 3 nap különbség van, de ilyen korán még sokat jelenthet nem?
Vagy menjek még később?
Szia!
Én 5 hét 5 naposan voltam és volt petezsák,szikhólyag:-)
Köszönöm a válaszokat! Szerintem akkor marad a dátum! Dec. 10 doki! :D
Hát igazság szerint nekem is lesz..ták, amikor barnáztam... kb könyörögnöm kellett, hogy csináljanak valamit! Ezért is szeretném megkímélni magam ettől!
Sajnos ilyenek!
Jó egészséget kívánok!
Nekem pont 6 hetesen hüvelyi Uh-al már láttuk a petezsákot,a benne lévő 6 mm-es embriót és meghallgattuk a szívhangját is :) Életem legszebb élménye volt először hallani a babám szívét :D
Gratulálok a babádhoz!!
16+4 hkm
Nagyon köszönöm! Igazából még sose hallottam szívhangot, mert az első terhességem igaz 7 hetesen (7 mm es petezsák) ment el, de szívhang ugye még nem volt meg embrió se.... A második vetélésem pedig úgy zajlott, hogy egyik nap + teszteltem másnap már a kórházban voltam...
Most azért bizakodok nagyon, mert most nagyon hamar kimutatta a teszt.. és szinte azonnal... ciklus 29. napján
Az előző kettőt a 40. nap körül mutatta ki...
Szóval már alig várom, hogy én is hallhassam a kis szívecskéjét! :D
Ha van orvosod lehet hogy nem ártana vele legalább telefonon beszélni,mert ugye már két vetélésen túl vagy.Lehet hogy adna gyógyszert ami segít megtartani a terhességet.
Igen nagyot csalodtam nem gondoltam hogy lesz..nak ennyir.A női klinikára mentem.Arra gondoltam ott csak értenek a dolgokhoz.2-szer jártam ott rendelési időbe,meg ügyeleten.Szerintem beszélj a dokiddal ne keljen megint átélned amit már sajnos kétszer átéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!