6 +2 hetesen mit fognak látni az uh - on?
Figyelt kérdés
1 hete késik a mensim. A tegnapi béta hcg vervetelem eredménye :2847 lett. A dokim jövő hétfőre adott időpontot. Esetleg akkor már lesz szivhang?2012. szept. 4. 19:03
1/6 anonim válasza:
előfordulhat!nekem 5+5 hetsen már volt szívhang
és 5 mm-es embriót talált!
2/6 anonim válasza:
Ha nem fogant később akkor embriót szívhanggal :)
4-6 mmest :)
3/6 anonim válasza:
Szia! Én 6+3-nál voltam, akkor volt 7mm-es az embrió, és már láttam, ahogy pulzál a kis szívecskéje. :-)
4/6 anonim válasza:
Tegnap voltam először hüvelyi ultrahangon, 7+5-ös, de valójában csak 6+5-ös a kis drágám és 7 mm-es :) Nálam is volt már szívhang <3
5/6 anonim válasza:
Szerintem nézz meg a neten pár videót, sokat segít! :) Én 6+3 hetesen egy kis szürke foltot, benne egy pulzáló pöttyöt láttam... :) 6,5 mm volt akkor a pici
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! Boldog babavarast nektek!
2012. szept. 5. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!