Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerdán töltöm be a 40....

Szerdán töltöm be a 40. hetet. Magzatvíz vizsgálatra mikortól kerül sor? Nst-t ilyenkor is hetente néznek?

Figyelt kérdés
Hogy zajlik a magzatvíz vétel? Én nagyon félek tőle! :(
2009. aug. 16. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kell félni, bár az első ilyen vizsgálat a legtöbb kismamának elég kellemetlen emlék. Nálunk úgy van, hogy betöltött 40. hét után egyik nap magzatvízvizsgálat, másnap NST, de olvastam itt, hogy máshol egyben is szokott lenni. Nekem az első magzatvízvizsgálatom eléggé fájt. :( Hüvelyi vizsgálat, lazítani kell, tulajdonképpen ennyi az egész. Utána előfordulhat kis barnás váladékozás, enyhe vérzés, ami teljesen normális, nem kell tőle megijedni! Van akinél be is indítja a szülést, attól függ mennyire nyitott a méhszáj. Iszol málnalevélteát? Én ittam, a 40. héttől már napi 1 litert is, 5 nap alatt teljesen zártról 2 ujjnyira tágultam ki.

Ne félj, már nemsokára kezedben tarthatod a babád, ez lebegjen a szemed előtt!!! :D

Gyors és könnyű szülést kívánok!

2009. aug. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!