Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Istenem minden férfi /férj ilyen?

Istenem minden férfi /férj ilyen?

Figyelt kérdés

reggel kiakadt a párom hogy más vagyok most mit az eslö terhességemnél is. egyrészt 2000 méhszájam van másrészt 2 éve sgyerek után futkosok egész nap , harmadrész épitkezünk. heti 3-4 alaklommal vagyunk együtt és ugy hogy az orvos eltiltott a 30 hétig mert lehet kinyillok. de mint a falra hányt borso kb

ágynyugalom helyett minden más van

tele van hócipőm hogy nem érti meg

örüljön neki hogy egyáltalán együtt vagyunk igy vagy úgy ahhoz képest hogy nem is lehetne.

ha reggel szarud ébred engem is cseszeget mindenért amig el nem egy dolgozni.

gyereknél semmit nem segit de még ö áll neki feljebb

ötletek kérnéj hogy moderája már magát

27 hetes kismama

2012. nov. 23. 08:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Szia.Tapasztalatból írok neked.Ha nem akarod,hogy legyen valakije akkor ne hogy zsarold tehát:nem főzök,nincs szex,nincs semmi.Persze most nem lehet de Én megoldanám szex nélkül,hogy Ő jól érezze magát .Azért kilehet osztani és igen is mond meg a magadét stb
2012. nov. 23. 10:12
 12/17 A kérdező kommentje:
mondtam vagy igy avgy ugy együtt vagyunk de nem akarok mindne nap igy is van amit nem lehet de kXXra nehezen érti meg
2012. nov. 23. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha nem főzöl neki, akkor mi van? Rendel kaját vagy eszik máshol.

A válasz pedig. Nem minden férfi ilyen.

2012. nov. 23. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Túl azon hogy az is szomorú,hogy nincs kedved(libidód,energiád)mégis "erőlteti" a szex témakört,az is sajnálatos hogy az eltiltás ellenére teszitek,mert "tiltani" azért nem véletlenül szoktak az orvosok.Az a baj hogy a férjedben semmi tisztelet nincs feléd,sem mint nőként,sem anyaként!Szerintem egy férfinek ilyenkor az a legtöbb amit tehet,ha már így osztotta le a sors a feladatokat,hogy támogatja,megérti,és elviseli párja hangulatát(libidója mértékét)stb.

Nem akarlak azzal szomorítani,hogy NEM MINDEN FÉRFI ILYEN,de hidd el nagyon nincs rendben a férjed viselkedése,egy érett boldog apa nem ilyen.

Szerintem nem veszekedni kell,hanem leülni és megbeszélni mi az ami neked rosszul esik,rengeteget beszélgetni!Nyugodtan elolvashat egy két cikket a terhesség témakörben is,mert úgy tűnik fogalma sincs róla...

És tessék következetes lenni,amíg az orvos tiltja addig valóban tilos(ez a te és babád érdeke)!

Valaki írta hogy muszáj a férfit ellátni minden "földi jóval"!......ez akkor igaz ha a férfi is nyújtja amire egy nő vágyik(érdekes ilyenkor a kedv is megjön)a szerető,biztonságot adó,féltő társat,és a lelkes apát!

2012. nov. 23. 11:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lehet veszekedni, zsarolgatni, játszmázni, de én ennek nem vagyok híve. Gyerek alszik, apuci leül és elmondom neki, hogy :

1. orvosi tilalom ellenére nem leszünk együtt, nem kockáztatom a gyermekem életét a farkadért. Máshogy segítek, ha szeretnéd, de van, amit NEM.

2. Vagy megtanulsz normálisan beszélni hozzám, vagy nem leszünk együtt, de nekem nagyobbak az elvárásaim, mint hogy a cseszegetésedet hallgassam egy fárasztó nap végén. Több tiszteletet várok el tőled!

... és elmondanék mindent, ami úgy gondolom, hogy kimondásra vár ahhoz, hogy tisztán lássunk a helyzetben.

Enélkül ma még így beszél, holnap még rosszabb, holnapután meg szarik rád, és 5 év múlva egyedül leszel két gyerekkel. Akkor már ne pazaroljuk az időt. Lépd meg, várd el a változást és a tiszteletet, és ne szenvedj feleslegesen!

2012. nov. 23. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:

ÖÖ elvagy tiltva a szextől és mégis 3-4/hét??????

Újabb nagyon szép pár :(

Kezdésnek utána járhatnátok milyen örömforrás van még az aktuson kívűl a gyerek miatt...

Nem is értem minek a második gyerek ha láttad az elsőnél sem segít?

Ötletek: Költözz haza vagy ismerőshöz egy időre akkor talán elgondolkodik...

Remélem megoldódik a problémád mielőtt baja lesz a kicsinek..

1 fiús+27 hkm

2012. nov. 23. 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva NEM. Én október elejétől vagyok veszélyeztetett előtte se tudtunk túl sokat együtt lenni párommal mert külföldön dolgozik. DE mikor most majd 1 hónapra hazajött mert nekem pihenést és kíméletet rendeltek mindent megcsinált helyettem. Mosott, főzött, takarított, bevásárolt. A testi igényeit pedig más módon is ki lehet elégíteni, persze csak amikor úgy éreztem, hogy nekem is lenne kedvem hozzá, de még ő érezte rosszul magát, hogy nekem nem okozhat örömet, de mindketten tisztába voltunk vele, hogy bármennyire nehéz visszafognom magam most a baba az első.
2012. nov. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!