Mikortól szedjem a terhesvitamint?
Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem pozit, 4hét5napos vagyok elvileg. Már vegyek Elevitet, és kezdjem el szedni, vagy várjam meg míg az orvos megvizsgál kb 2hét múlva, és majd csak akkor kezdjek terhesvitamint szedni? Gondolom ő is ajánlani fogja.
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 22. 13:31
1/5 anonim válasza:
rég szedhetnéd már, a folsav ami ezekben a vitaminokban a legfontosabb, most a legszükségesebb, szóval irány a gyógyszertár!
2/5 anonim válasza:
Szedheted nyugodtan,dokik jó szemmel nézik ,hogy gomdoskodsz e téren.
Én terhesség elött és végig a szoptatás alatt is szedttem.
4gyermekes anyuka.
3/5 anonim válasza:
Szed nyugodtan,. de nem ártottál semmit ha eddig nem szedted, a dokim azt mondta, hogy ez nem a babának ad vitamint, a baba úgy is elveszi az anyukától ami kell neki, és ezzel te pótolhatod saját magadnak. Egyébként én is az Elevitet szedem, és az elején hánytam tőle, mostmár nem, ne vegyél túl nagy kiszerelésben, először elég a 30 szemes is.
4/5 anonim válasza:
Kezdd el szedni minél előbb a vitaminokat!
A folsav szükséges ebben a fejlődési szakaszban, meg persze az összes többi vitamin,amit ezek a terhesvitaminok tartalmaznak!
5/5 anonim válasza:
Lehetőleg a terhesség előtt kéne már szedni. Úgyhogy gyorsan szerezd be. Az első trimeszterben a legfontosabb, hogy szedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!