Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fontos, hogy végig ugyan azt...

Fontos, hogy végig ugyan azt a terhesvitamint szedjem?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok és eddig a femibion vitamint szedtem,ami az első 12 hétre való.Ezután is a femibiont szedném,de sajna ebben a hónapban nincs rá 6000ftom.Nagy baj,ha egy hónapig szedek egy kicsit olcsóbbat és utána újra visszatérek a femibionra?
2012. okt. 9. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
nem muszáj egy fajtát és a legdrágábbat szedni
2012. okt. 9. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:

dehogyis baj.

a 100 db-os elevit nagyon gazdaságos .

bátran szedhetsz mást. de el is hagyhatod ha elég egészségesen táplálkozol és megtartod a vastablettát - neo ferro folgamma- és ezt beveszed jó sok C vitamint tartalmazó itallal . az ősz miatt jól jön a sok C vitamin és a vas felszívódását is segíti.

2012. okt. 9. 08:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Az elevittől nagyon híztam az első terhességnél,uh azt nem szedem,a gravidára gondoltam.Az is jó ugye?Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget.
2012. okt. 9. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nemtudom hogy van ez. Itt annyit olvasom, hogy milyen drága a femibion. Én is azt szedem, most vagyok 9 hetes. Én 2700ft-ért vettem.

Vagy lehet, hogy patikába ütötték be rosszul?

2012. okt. 9. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolso!

A Femibion800 valoban 2800-3000 Ft korul van. De a 12. hettol mar a Femibion400-at kell szedni, ami 6000-6500 ft havonta. En is ezt szedem :))

30 hetes kismami

2012. okt. 9. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:

persze.

Jó egészséget!

ps. a 2700,- korrekt ár . annál nincs olcsóbb hacsak nem mezei multivitamint szed a kismama de az állítólag nem olyan összetételü bár lehet hogy a II. trimeszterben az is megfelelne. Kérdezd meg az orvost!

2012. okt. 9. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen így mát értem:) köszi a segítséget:D
2012. okt. 9. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a 12. héttől egyáltalán nem szedek vitamint.

elég, hogy falom a gyümölcsöket, zöldséget.

A közepétől kezdtem el szedni omega3-at és magnéziumot.

2012. okt. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!