Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az 14 hetesen hogy...

Normális az 14 hetesen hogy állandóan aludni tudnék, szédülök, fáradékony vagyok, és nem érzem túl jól magam? Eleinte nem volt semmi ilyesmi.

Figyelt kérdés
2008. máj. 25. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam...

Szoval kitartast!

2008. máj. 25. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, teljesen normális. Nagy változások mennek át most rajtad, a testeden, ne csodálkozz, ha fáradt vagy. Amúgy ez (is) mindenkinél más, de abban egyetérthetünk, hogy ezeket a változásokat valamiképp mindenki érzékeli.

Nálam mindez hullámokban jött - ment. Egyszer fenn, aztán lenn, úgy fizikailag mint lelkileg.

Minden jót és boldog babavárást!

36 hetes kismami

2008. máj. 25. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen normális. én is hasonló cipőben járok,leszámítva a rossz közérzetet. Terhesség előtt tele voltam energiával,főállás,másodállás,most meg a házimunkát is be kell osztanom...Ha összeadom a nappali és éjjeli alvásom,kb 12-13 órára jön ki...Ez van,pihenj,aludj amíg lehet:))

Boldog babavárást!

20 hetes kismama

2008. máj. 26. 08:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! puszika
2008. máj. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!