Normális az 14 hetesen hogy állandóan aludni tudnék, szédülök, fáradékony vagyok, és nem érzem túl jól magam? Eleinte nem volt semmi ilyesmi.
Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam...
Szoval kitartast!
Igen, teljesen normális. Nagy változások mennek át most rajtad, a testeden, ne csodálkozz, ha fáradt vagy. Amúgy ez (is) mindenkinél más, de abban egyetérthetünk, hogy ezeket a változásokat valamiképp mindenki érzékeli.
Nálam mindez hullámokban jött - ment. Egyszer fenn, aztán lenn, úgy fizikailag mint lelkileg.
Minden jót és boldog babavárást!
36 hetes kismami
Szia!
Teljesen normális. én is hasonló cipőben járok,leszámítva a rossz közérzetet. Terhesség előtt tele voltam energiával,főállás,másodállás,most meg a házimunkát is be kell osztanom...Ha összeadom a nappali és éjjeli alvásom,kb 12-13 órára jön ki...Ez van,pihenj,aludj amíg lehet:))
Boldog babavárást!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!