Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fontos! Méhen kívüli terhesség...

Fontos! Méhen kívüli terhességem van?

Figyelt kérdés

Utolsó menstruáció, október 9.-én volt,

11-én teszteltem egy negatívat!

Rá öt napra halvány pozitív lett, rá másnapra is halvány pozitív! Hétfőn felkerestem a legközelebbi orvost, megvizsgált iszonyúan fájt, be is véreztem akkor, hüvelyi ultrahangot is csinált, terhesség nem volt látható! Hazafelé vettem egy tesztet erős pozitív lett!

2 hét múlva kellett volna vissza mennem. Ma felhívtam egy nagyon jó orvost elmeséltem neki a történteket, azt mondta holnap reggel azonnal keressem fel mert méhen kívüli terhességre gyanakszik! Ez volt a 3. gyógyszermentes hónapom! A menszesz még nem állt be rendesen! Endometrium 9mm volt, a hétfői vizsgálat óta fáj a hasam! Úgy megnyomta a bal petefészkemet az a doki, hogy azt hittem kiugrik a helyéről, és iszonyúan fájdalmasan vizsgált! Kérlek segítsetek!!!

2012. nov. 21. 18:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

De hogy segítsünk??

Holnap elmész majd a nagyon jó dokihoz, és alaposabban megnéz.

Ha nagyon görcsölnél, véreznél, akkor menj ügyeletre. Ennél jobban nem tudok segíteni.

2012. nov. 21. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez tényleg lehet az. Nyugodj meg, holnap minden kiderül.
2012. nov. 21. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat. Írd meg mit mondott.
2012. nov. 21. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
holnap menj orvoshoz
2012. nov. 21. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Szegénykém,milyen orvos lehetett, hogy ennyire fájt??

Valójában nem is lett volna szabad érezned semmi fájdalmat!

Egyébként meg a méhen kívüli terhességnek több egyértelmű jele van ilyenek pl.: a vérzés, erős alhasi fájdalom, végbéltáji fájdalom stb. Nálad ezek közül szerencsére egyik sem jelentkezett!

Bízom benne, hogy a másik orvossal csak pozitív tapasztalatod lesz, és abban is, hogy jó helyen lesz a babukád!

2012. nov. 21. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A jelek méhenkivüli terhességre utalnak, és ha már ennyire fáj akkor lehetsz több mint 5 hetes, ne hanyagold, mert szétrepedhet a petevezetéked, és baj lehet belöle, kivánom a legjobbakat
2012. nov. 21. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos lehet, méhen kívüli, de lehet korai terhesség is. Elég felelőtlen a doki, hogy csak 2 hétre adott időpontot.

Az azért biztató, hogy nincsenek tüneteid.

Nekem volt méhen kívülim és már a kimaradt menzitől kezdve kávézacc szerű "vérzésem" volt.

2012. nov. 21. 22:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy meg van a baba, csak picike a terhesség, remélem jó helyen van!!! Most készülök az orvoshoz!
2012. nov. 22. 06:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy minden rendben legyen, és jó helyen legyen a kicsike! Írd majd meg ,hogy mi volt!

5-ös voltam

2012. nov. 22. 07:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok voltam az orvosnál a méhbe egy 3mm petezsákra emlékeztető képlet ez van a papíron, az orvos szerint vagy nagyon pici még a baba, vagy nem tapadt meg jól és el fogok vetélni!:( 1 hét múlva kell visszamennem!
2012. nov. 22. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!