Fontos! Méhen kívüli terhességem van?
Utolsó menstruáció, október 9.-én volt,
11-én teszteltem egy negatívat!
Rá öt napra halvány pozitív lett, rá másnapra is halvány pozitív! Hétfőn felkerestem a legközelebbi orvost, megvizsgált iszonyúan fájt, be is véreztem akkor, hüvelyi ultrahangot is csinált, terhesség nem volt látható! Hazafelé vettem egy tesztet erős pozitív lett!
2 hét múlva kellett volna vissza mennem. Ma felhívtam egy nagyon jó orvost elmeséltem neki a történteket, azt mondta holnap reggel azonnal keressem fel mert méhen kívüli terhességre gyanakszik! Ez volt a 3. gyógyszermentes hónapom! A menszesz még nem állt be rendesen! Endometrium 9mm volt, a hétfői vizsgálat óta fáj a hasam! Úgy megnyomta a bal petefészkemet az a doki, hogy azt hittem kiugrik a helyéről, és iszonyúan fájdalmasan vizsgált! Kérlek segítsetek!!!
De hogy segítsünk??
Holnap elmész majd a nagyon jó dokihoz, és alaposabban megnéz.
Ha nagyon görcsölnél, véreznél, akkor menj ügyeletre. Ennél jobban nem tudok segíteni.
Szegénykém,milyen orvos lehetett, hogy ennyire fájt??
Valójában nem is lett volna szabad érezned semmi fájdalmat!
Egyébként meg a méhen kívüli terhességnek több egyértelmű jele van ilyenek pl.: a vérzés, erős alhasi fájdalom, végbéltáji fájdalom stb. Nálad ezek közül szerencsére egyik sem jelentkezett!
Bízom benne, hogy a másik orvossal csak pozitív tapasztalatod lesz, és abban is, hogy jó helyen lesz a babukád!
Sajnos lehet, méhen kívüli, de lehet korai terhesség is. Elég felelőtlen a doki, hogy csak 2 hétre adott időpontot.
Az azért biztató, hogy nincsenek tüneteid.
Nekem volt méhen kívülim és már a kimaradt menzitől kezdve kávézacc szerű "vérzésem" volt.
Kívánom, hogy minden rendben legyen, és jó helyen legyen a kicsike! Írd majd meg ,hogy mi volt!
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!