Méhen kívüli terhességem volt, kivették az egyik petevezetékem. Szerintetek?
Hát,eddig nekem is elég hogy a párom rám nézett peteérés alatt és máris terhes voltam. Már van egy lányom Ő is elsőre sikerült. Azt hiszem nekem is a 6 hét a legmegnyugtatóbb, addigra remélem lányom is stabilan járni fog.:) és jöhet a kistesó:)
De szerintetek miért van, hogy egyik doki ezt mondja másik azt? És ha valami fertőzést kapnék, ha túl hamar vagyunk együtt? felelőtlen az orvosom?
Szia!
Nekem júliusban volt méhen kivülim és nekem is kivették az egyik vezetékemet. Nekem a 6 hetes kontrollon azt mondta az orvos, hogy ha fél évet nem is de 4-5 hónapot várjunk, mert azért mégiscsak egy mütét volt. Mi fél évet vártunk és rögtön összejött. Most vagyok 11 hetes terhes. Viszont megértem hogy türelmetlen vagy, mert én is azonnal teherbe akartam esni, mert úgy éreztem csak igy tudom tultenni magam a dolgokon. Viszont nem bánom, hogy vártunk fél évet, mert hiába éreztem úgy hogy minden rendben lelkileg még nem voltam rá készen, kellett ennyi idő. Szerintem várjatok legalább 3 hónapot, az nem nagy idő! Sok sikert és jó egészséget!
Gratulálok:)))
Persze nem is a várás a gond. Hat hónapot nem várunk az biztos, inkább mi a 6 hét és a három hónap között gondoltuk, hogy van a reális idő, de nem két hét. Lelkileg nem viselt meg annyira a dolog, mert nem volt embrió, csak egy petezsák kb 4-5 hetes lehetett amikor elhalt a terhesség,nem volt semmi a petezsákban sem. Igazából csak kémiai terhesség volt, nem is lett volna gond, ha időben észreveszik, csak begyulladt, mert nem tudott rendesen kiürülni, mert a petevezetékem defektes volt. A méhemhez nem is nyúltak, mert még csak a nyálkahártya se vastagodott meg rendesen.
14.00-as vagyok.
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem előtte nap volt egy küretem is, mert a méhemben is volt egy embrió aki 6 hetesen elhalt és nekem nem vették észre mellette a méhen kivülit.
Szóval nekem azért is kellett várni mert a küret miatt elvékonyodott a méhfalam és annak idő kellett mig kellő vastagságra visszaáll. Szerintem ha rendben vagy lekileg és az orvos is engedi akkor hajrá! Én még attól is féltem, hogy hónapokba vagy esetleg évbe is beletelik mire sikerül megint teherbeesnem az egy vezetékem miatt, de hál istennek nem igy lett! Minden jót kívánok és jeletkezz ha vannak fejlemények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!