Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már észrevette volna az...

Már észrevette volna az orvos, ha méhen kívűli a terhességem?

Figyelt kérdés
8. hét végén vizsgált először, tapintással és uh-val is nézte, de én nem láttam a szikhólyagot az uh-n. Lehetséges, hogy már a méhlepényen keresztül táplálkozik a babám? Úgy tudtam az a 10. hét körül veszi át a szerepet, és a szikhólyag egyértelmű bizonyíték a méhen kívűli terhesség kizárására. Vagy így nem vehető észre? Tudom, mik a tünetei a méhen k. t.nek, én annyi, hogy néha szédülök, egyébként semmi bajom, sem a hasam nem szúr, sem alhasi, menszis fájdalmaim nincsenek. Csak nincs baj... ?
2009. aug. 26. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott a dokid? Már látnia kellett, ha méhen kívüli terhességről van szó. 8 hetesen pedig már be van ágyazódva. Neked nem mutatta meg a szikhólyagot, petezsákot az UH-on? Ilyenkor már szívdogobás is szokott látszani. Mit írtak a papírodra?
2009. aug. 26. 12:33
 2/9 A kérdező kommentje:
de láttam az uh-t, és meg is jegyeztem, hogy nem látom a szikhólyagot... papíromra semmit, magándokinál voltam és csak egy fotót kaptam, papírt nem. Második terhességem, második babával uazzal a dokival. Annyit mondott, hogy még nem kell nagy dobra verni, férjemnek mondhatom..
2009. aug. 26. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a 8. héten láttam már a baba körvonalait és a pici szívét dobogni. Sztem menj el mégegyszer, vagy máshoz ultrahanra. Képet is kellett volna kapnod a picurról.
2009. aug. 26. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el egy másik dokihoz, több szem többet lát!!
2009. aug. 26. 13:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is láttam dobogni a pici szívét, úszkált is elég fürgén, méhen kívűl is uezt láttam volna. Már sokat olvastam erről, és nem tudok kiigazodni. Lehet, elmegyek másik dokihoz is, igazatok van, de most az nem lesz túl sok uh hirtelen az elején?
2009. aug. 26. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Az kérdés, csak pont lett a kérdőjel helyett, hogy méhen kívűl is uezt láttam volna? :) Úgy értem, méhen kívűl is úszkálna? Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 26. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Méhen kívüli terhességnél nem a méhben van a baba tehát már szólt volna a dokid, hiszen ha rossz helyen tapadt volna meg azzal a te életedet is veszélyeztetné ha nem szólna. Azt hogy ne verd nagy dobra nem ezért mondta.
2009. aug. 26. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

Ja, így már értem! :D Teljesen megnyugodhatsz, minden rendben van a babáddal! Méhen kívüli terhességnél már szerintem rosszul lettél volna, akkor nem dobog a szíve, nem úszkál és persze nem a méhedben nézte volna a doki! Láttad dobogni a szívét, láttad úszkálni, mi kel még? A szikhólyag csak egy körvonal. Képet is kaptál, a doki is gratulált, akkor mi a kérdés? :D Nincs semmi baj!!! Gratulálok a babádhoz! Egyébként másik UH-tól nem lesz semmi baja a babádnak, csak kár azért pénzt adni.

2009. aug. 26. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Uh ultramagas hangokkal működik, mind a denevérek tájékozódása, amiket emberi fül nem hall, nem pedig sugárzással. Akárhányat csinálhatnak neked, a baba észre sem veszi, és semmi baja nem lesz tőle.
2009. aug. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!