Mit okozhat ha a terhességem 4. -5. hetéig szedtem fájdalomcsillapítókat? Nem tudtam, hogy terhes vagyok, de azóta semmi ilyesmit nem vettem be. Az orvos szerint rendbe van minden a babával most 19hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 12:43
1/6 anonim válasza:
hogy mit okozhat? nem hiszem h most mindenfélét akarsz hallani, nem is tudnánk megmondani. Ha az orvos azt mondta h minden rendben van akkor nyugi!!!
egyébként mire és milyen gyakran szedtél milyen gyógyszert?
2/6 A kérdező kommentje:
Fejfájásra szedtem saridont, panadolt!
2010. márc. 30. 12:50
3/6 anonim válasza:
Szia!
Azért gondolom nem levélszámra szedted őket.Ilyen fiatal terhességnél még nem okoz nagy bajt, hisz sokan nem is tudják még, hogy baba lesz, ahogy te sem tudtad.
Nyugodj meg semmit nem ártottál a kicsidnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedves vagy!Minden jót.
2010. márc. 30. 13:07
5/6 anonim válasza:
1. óóóó ne aggódj, azt lehet terhesség alatt is......már azt hittem cataflant v hasolót szedtél.....extra nyugalom!!!
jó szülést!!!!
6/6 anonim válasza:
Semmi bajt nem okoz, ez biztos.Valamelyik nap volt egy műsor, amiben Dr. Czeizel azt nyilatkozta, hogy a terhesség első hónapjában még szándékosan sem lehet kárt tenni az embrióban.Egyrészt: magához a beágyazódáshoz is 1 hét kell, és utána sem kerül azonnal kapcsolatba a keringéseddel.Így az általad fogyasztott dolgokból Ő nem kap, nyugi.+az első 5-6 hétben még semmit nem ronthatsz el, mert az őssejtek korlátlan regenerációra képesek.Ha lenne is gond, azonnal kijavítják a hibát.Azt mondják, ha megmarad a terhesség, egészséges lesz.Nyugodtan hidd el az orvosodnak, hogy minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!