A férjemmel szeretnénk kifesteni a hálószobánkat de 29.hetes terhes vagyok és félek h árt a babának ha belélegzem a festék szagát.Segíthetek vagy inkább kérjünk meg valakit?
Valószínűleg nem a festékre, hanem az oldószerre gondolsz.
Használni biztos nem használ, konkrétan bizonyos szerves oldószereket szipuként szívnak egyesek. Szóval én nem erőltetném. :)
2012. nov. 21. 09:54
2/17 anonim válasza:
mi festettünk teljes házépités és falfestés 38 hétig dolgoztam festettem csakhogy minden meglegyen és egészséges a baba
2012. nov. 21. 09:56
3/17 anonim válasza:
Én 32. hétes voltam a 3. babámmal, amikor fél órán keresztül ragasztottam pillanatragasztóval a szemüvegem szárait, mert sikerült széttörnöm.
A frászt kaptam, amikor megláttam a mérgező jelzést a tubuson, gondoltam, biztos baja lesz a kicsinek.
A méhlepény sok mindent kiszűr:)
Teljesen egészséges lett ő is.
2012. nov. 21. 10:02
4/17 anonim válasza:
"egészséges a baba"
Kedves kérdező, ebben az esetben szívd egészséggel. :DD
(Amúgy majd ha 5-6-odikos korában nem tart lépést a többiekkel a tanulásban, majd lehet filózni.)
(Első voltam.)
2012. nov. 21. 10:02
5/17 anonim válasza:
... erre mit irjak ehet igy is nézni de ha kell segiteni festeni akkor kell és én segitettem és semmi baja agyereknek
2012. nov. 21. 10:03
6/17 anonim válasza:
"fél órán keresztül ragasztottam pillanatragasztóval"
Az nem vészes, de napokig egy agresszívebb oldószert szívni, kicsit más.
2012. nov. 21. 10:04
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!:)
2012. nov. 21. 10:06
8/17 A kérdező kommentje:
valójában csak egy szoba mint irtam azt max 2szer kell át festeni.Eléggé messze lakunk a családtól ezért nem tudnak segíteni a férjem meg dolgozik ezért nem megy neki egyedül...most sajnos megint nem tudom h mi legyen...mert mire megköszöntem lett vagy 3 új komment...:S
2012. nov. 21. 10:09
9/17 anonim válasza:
"és semmi baja agyereknek"
Vagy csak nem tudsz még róla.
De nem akarok vitázni, mindenki saját ügye. :)
2012. nov. 21. 10:10
10/17 anonim válasza:
igen mindenkienk a sjata ügye igazad van de akkor se lehet "csak mert terhes vagyok" ezt meg ezt nem csinalhatom egy szájmaszk és megoldja a kérdéses helyzetet nem egy hétig festenek és nem benne alszanak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!