Terhesség alatt mennyire megengedett a fogyókúra?
5-6hetes vagyok az ultrahang szerint és most vagyok 66kg
Lehet fogyózni terhessèg alatt vagy milyen ételeket lehet enni hogy ne hízzak tovább??? Minimum egy nő hány kgot tud felszedni egy terhesség alatt??????? Vàlaszokat várok! Köszönöm
Nem tudhatod előre, mennyit fogsz hízni, ne parázz rá. Én, aki alapból a levegőtől is hízok, több mint 80 kg-val kezdtem a terhességeimet, első terhességem alatt 6 kg-t híztam, szülés után 1 héttel 2 kg mínuszban voltam az eredeti súlyomhoz képest. Most második babával vagyok 17 hetes, 8 kg-t fogytam eddig. Fordítva működök terhesen. :)
Barátnőm magas vékony alkat, aki semmitől sem hízik, de terhességei (3) alatt 30-40 kg-kat hízott, pedig nem zabált, egyszerűen terhesség alatt az ő szervezete így viselkedik (mindegyik után pár hónap alatt le is ment az összes felesleg).
Fogyózni semmiképp ne fogyózz, egyél egészségesen és kiegyensúlyozottan. Sok zöldség, gyümölcs, húsféle, tejtermék, kenyérből ne a fehéret, hanem a teljes kiőrlésűeket edd. Nasit meg csak nagyon módjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!