Fogyókúra idején néha megengedett egy kis édesség?
KOnkrétabban...
Már egy hónapja kökeményen odafigyelek az étkezésemre és tényleg egy falat édességet sem ettem,és sokat mozogtam mellette.Le is ment kb.3 kg.(max 6 kg súlyfeleslegből).És már annyira kívántam egy kis sütit,hogy készítettem tiramisut és két nap alatt megettem az egészet.Tegnap és ma,de csak délelőtt.Természetesen a mozgás nem maradt el,és holnaptól ugyanúgy folytatom a szénhidrátmegvonást mint eddig.Most vissza fogok hízni?Vagy folytatódik a fogyás?Remélem nem követtem el túl nagy hibát ezzel.
Ha teljesen megvonod magadtól azt amit szeretsz (pl édessség), az lesz a vége ami veled is történt: nem bírod tovább és sokkal többet eszel belőle, mint ha már az elején ettél volna egy kis szeletet...
A tartós fogyáshoz sok idő kell (hónapok, évek), és nem fogyókúra, hanem a táplálkozás átalakítása a cél, amit majd tulajdonképpen az egész életedben követsz.
Ezért ebbe úgy kell beleépítened az édességet, hogy ne is legyél kiéhezve rá, de ne is egyél túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!