Van jó ötletetek milyen sms-t küldjek körbe ha megszületik a babám?
Köszönöm a válaszokat!
Valaki még esetleg?
Hát nem tudom,én például a szüleimnek,tesómnak,és néhány közeli barátnak igenis smst szeretnék küldeni a kis arcával együtt.Nagyon messze lakunk,így max mikorra kijövünk a kórházból akkor jönnek a szüleim,aztán majd a férjem szülei.A tesóink pedig nem is tudnak,tavasz lesz mire látják majd az új családtagot.Már én is gondolkoztam ezen,ezeket találtam:
1.„Baba neve” vagyok, …gramm, egy darabig még nincsen fogammmmm. … centivel születtem …-kor,óvakodok még a bortól. Sokat sírok, cicit szopok,ha megnövök majd még írok.
2.Nagyon friss az élmény, alig,hogy születtem. Anyukám, apukám, írjatok helyettem.Ne sokat,csak annyit: eggyel több a létszám,Hogyha szeretni kell, számítsatok énrám!
3.Azért mert szerettek jöttem a világra, Lettem új fénycsillag, szülők boldogsága.Szeressetek mindig ilyen szeretettel,A kincsetek vagyok, pici kincs,de ember!
4.Az önök ajándéka SMS üzenet formájában a pannon (vodafone, t-mobile) jóvoltából érkezett, a mi ajándékunk a helyi gólya jóvoltábol érkezett 2008.x.x.-án! Súlya:x, hossza:x, neve:x,
hangja:van...
5.A mai napon úgy döntöttem,feladom luxusalbérletem Anyánál,és ... óra ... perckor kiköltöztem. Jó volt nála,de mivel ... gramm, ... cm-ig nőttem,már szűkösnek bizonyult a hely. „Baba neve”
6.Üdvözöllek életem első sms-ével. Ekkor meg ekkor, ennyivel és ennyivel születtem. Míg saját számom nem lesz, anyukám mobilján tudtok elérni. Pussz: „Baba neve.”
7-es ezek tényleg nagyon jók!!!! :)
Nem terveztem, hogy sms-t írok majd, de ilyet nem lehet kihagyni :)
Köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!